www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

prijateljstvo sa posebnim povlasticama
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
slavica_m
>>>luda mala<<<
>>>luda mala<<<

Godine: 34

Datum registracije: 23 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 14, 2007 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni to nije normalno, ipak postoji razlika izmedju druga i decka... Rolling Eyes

Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 14, 2007 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa naravno da nije normalno!!! Shocked Shocked ...Ne mogu najbolji prijatelji spavat skupa i posli ok bit..to nije to..onda su oni partneri ali ne u vezi Rolling Eyes

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 14, 2007 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako se to vec desilo, onda nisu najbolji prijatelji. Za mene je najbolji drug osoba u koju imam bezgranicno poverenje i koju ne gledam kao frajera, vec kao brata.

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 14, 2007 7:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je to normalno, ali je nenormalno takav odnos nazivati klasicnim drugarstvom.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 14, 2007 8:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa za mene to onda nije prijateljstvo. I nije točno da ne postoje muško-ženska prijateljstva, već sam negdje napisala da ja imam 4 frenda sa kojima mogu sve.

Oni su mi kao braća i kad bih sa njima spavala, osjećala bih se kao da sam s bratom spavala.

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 14, 2007 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
Oni su mi kao braća i kad bih sa njima spavala, osjećala bih se kao da sam s bratom spavala.

Potpuno se slažem sa tvom mišljenjem

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 6:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro,neko voli da ima "prijatelje za ljubljenje i vatanje" Very Happy to je o.k ako to ostaje samo na tome.Mada kada spavas sa ortakom,mislim da se on vise tako ne moze nazvati...ako se zaljubis u njega.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 07, 2007 6:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno mislim da do toga nije trebalo doci, a sad mu se sad ne moze nista zameriti... Poslije toga mislim da ne bih mogla bit prijatelj sa tim nekim, iskreno... Greske se ispravljaju tako da... Potrazila bih drugog... Wink

~ Banetova Žena ~

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 07, 2007 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U svedskoj sve ide.. Nekazem time da ja imam FB (F*ck buddy) vec da je to veoma normalno ovdje u Svedskoj..
Po meni to nije normalno.. I ja nebi mogla spavati sa nekim a da tu nema nekih osjecaja.. To sto je taj tip uradio je ovdje sasvim normalno, zao mi je cure sto je sve tako loshe izpalo na njen racun..

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj ja ne bih mogla da spavam sa najboljim drugom...mislim da posle toga vise ne bih imala sta s njim.
Mislim,ceo zivot se znamo i onda kao puf-u krevetu.
Ma nikad bre,nikad ne bih mogla to!
Jedna moja drugarica se tako opekla...spavala je sa najboljim drugom.
I dan danas su OK ali ja tako ne bih opstala,svo vreme su dvosmisleni i ironicni jedan prema drugom,meni je to mnogo gore nego da ne pricaju ili da vise ne kontaktiraju.

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 114

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 2:09 am    Naslov poruke: Re: prijateljstvo sa posebnim povlasticama Na vrh strane Na dno strane

blackvelvet111 je napisao/la sledeće:
Moje pitanje je da li smatrate da se mogu osjećaji izbaciti i stvarno da m,ožete ostati prijatelji nakon što spavate skupa, i da li će vam se prijateljstvo održati na istoj razini ili će pak biti narušeno?

Cim je pala je**cina,prestalo je prijateljstvo i nastalo je nesto vise.
Toliko od mene

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> prijateljstvo sa posebnim povlasticama Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon