:: |
Autor |
Poruka |
slavica_m >>>luda mala<<<

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318

|
|
Po meni to nije normalno, ipak postoji razlika izmedju druga i decka...
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
pa naravno da nije normalno!!! ...Ne mogu najbolji prijatelji spavat skupa i posli ok bit..to nije to..onda su oni partneri ali ne u vezi
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
tamara_blabla Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766

|
|
Ako se to vec desilo, onda nisu najbolji prijatelji. Za mene je najbolji drug osoba u koju imam bezgranicno poverenje i koju ne gledam kao frajera, vec kao brata.
|
|
 |
Eliot je sreda Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128

|
|
Sve je to normalno, ali je nenormalno takav odnos nazivati klasicnim drugarstvom.
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Pa za mene to onda nije prijateljstvo. I nije točno da ne postoje muško-ženska prijateljstva, već sam negdje napisala da ja imam 4 frenda sa kojima mogu sve.
Oni su mi kao braća i kad bih sa njima spavala, osjećala bih se kao da sam s bratom spavala.
|
|
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | Oni su mi kao braća i kad bih sa njima spavala, osjećala bih se kao da sam s bratom spavala. |
Potpuno se slažem sa tvom mišljenjem
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Dobro,neko voli da ima "prijatelje za ljubljenje i vatanje" to je o.k ako to ostaje samo na tome.Mada kada spavas sa ortakom,mislim da se on vise tako ne moze nazvati...ako se zaljubis u njega.
|
|
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Iskreno mislim da do toga nije trebalo doci, a sad mu se sad ne moze nista zameriti... Poslije toga mislim da ne bih mogla bit prijatelj sa tim nekim, iskreno... Greske se ispravljaju tako da... Potrazila bih drugog...
|
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
U svedskoj sve ide.. Nekazem time da ja imam FB (F*ck buddy) vec da je to veoma normalno ovdje u Svedskoj..
Po meni to nije normalno.. I ja nebi mogla spavati sa nekim a da tu nema nekih osjecaja.. To sto je taj tip uradio je ovdje sasvim normalno, zao mi je cure sto je sve tako loshe izpalo na njen racun..
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Joj ja ne bih mogla da spavam sa najboljim drugom...mislim da posle toga vise ne bih imala sta s njim.
Mislim,ceo zivot se znamo i onda kao puf-u krevetu.
Ma nikad bre,nikad ne bih mogla to!
Jedna moja drugarica se tako opekla...spavala je sa najboljim drugom.
I dan danas su OK ali ja tako ne bih opstala,svo vreme su dvosmisleni i ironicni jedan prema drugom,meni je to mnogo gore nego da ne pricaju ili da vise ne kontaktiraju.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 114
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
blackvelvet111 je napisao/la sledeće: | Moje pitanje je da li smatrate da se mogu osjećaji izbaciti i stvarno da m,ožete ostati prijatelji nakon što spavate skupa, i da li će vam se prijateljstvo održati na istoj razini ili će pak biti narušeno?
|
Cim je pala je**cina,prestalo je prijateljstvo i nastalo je nesto vise.
Toliko od mene
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|