:: |
Autor |
Poruka |
bozayu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Jan 2005 Poruke: 151
|
|
ma ni slucajno
|
_________________ nije sve u lovi ima nesto i u ljubavi |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
ja bi ga uvatila lipo doli i i zabila mu svoje duge nokte ča dublje, nebi taj više moga ni pomislit a kamoli probat tako nešta
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Uf...koja morbidnma situacija. Stvarno imas maste za poludit. A vjerojatno se nebi nasla u takvoj situaciji jer me dragi ne pusta ni jednu vecer iz svog vida, ali kad bi se vec nasla u takvoj situaciji.. Pa vjerojatno bi im po*usila, i to onako jadno da bi im se zgadilo sto to radim. Na kraju kad bi svrsili bi sve ispljucala po njima i govorila da ja to neznam, pa neka zazale. A onda bi sve to ispricala decku i onda bi ih on ubio.
|
|
|
|
|
bal pod maskama Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 77
|
|
Ju koja tema...uplasi me........ne znam verovatno bih se jako uplasila i razmisljala o tome kako da izvucem zivu glavu jer kad je u pitanju noz...........verovatno bih se sagla.........a ove devojke sto kazu da bi zabadale nokte i grizle malo zaboravljaju da je njih trojica i da imaju noz a po svoj prilici su manijaci ili pijani ili nafiksani........
|
_________________ CLEAR YOUR MIND |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
ne podnosim nikakav vid nasilja !!!!!!!!! sta bih radila....pa verovatno bih se odlucila za 1. soluciju pa dok bi mi stavljao k... u usta ugrizla ga pa nek ga sam p*si....
|
|
|
#Alex# Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 107 Mesto: Kragujevac
|
|
Pa, ne znam. Verovatno bih pristala na sve samo da me puste, a onda bih ih sutradan našla i poubijala sa zadovoljstvom. Osveta je uvek slatka.
|
_________________ Samo napred, nazad ne mozemo! |
|
|
|
|
chicha1978 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 04 Sep 2004 Poruke: 27 Mesto: Stara Pazova
|
|
Strasno! Zovite narodnu miliciju..... :smoker:
92...... Brzo u SR Njemacku i uhapsite sledece lice Good_Girl
Citat: | ? devojchica je gotovo sigurno dechko.njene/gove teme su neverovatno-bolesno-hipotetichko-slichne |
Budidobar je u pravu. Ovo je mogao samo muskarac da smisli (perverznjak)
|
_________________ Volim i ja Vas! |
|
|
|
|
richo Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 105 Mesto: hej sloveni,jos tu zivi duh nasih djedova,dok za narod srce bije njihovih sinova.zivi zivi duh sla..
|
|
eh sigurno bi neko dao da biram!!!
kad su te vec napali oni ce uzet ono zbog ceg su te napali a ne da ti biras,uostalom na isto ti dodje
tesko da mi se moze desit taj napad jer svugde idem s autom a u torbi imama suzavac koji je u ruci cim sam sama,tako da ne razmisljam o budalestinama
|
_________________ hot |
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
Pa najpametnije je popusiti im... Sve zavisi koliko si ponosna! Ima devojaka koje bi pre pustile da ih ubiju nego to da urade!
|
|
|
|
|
|
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu
|
|
nadam se da neću nikad biti u takvoj situaciji...osigurana sam time da me uvijek netko prati kući
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|