www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sex pod prisilom - HIPOTETSKI
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
bozayu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 12 Jan 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 5:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ni slucajno

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 5:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bi ga uvatila lipo doli i i zabila mu svoje duge nokte ča dublje, nebi taj više moga ni pomislit a kamoli probat tako nešta Wink

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 12, 2006 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uf...koja morbidnma situacija. Shocked Confused Stvarno imas maste za poludit. Laughing A vjerojatno se nebi nasla u takvoj situaciji jer me dragi ne pusta ni jednu vecer iz svog vida, ali kad bi se vec nasla u takvoj situaciji.. Pa vjerojatno bi im po*usila, i to onako jadno da bi im se zgadilo sto to radim. Na kraju kad bi svrsili bi sve ispljucala po njima i govorila da ja to neznam, pa neka zazale. Laughing A onda bi sve to ispricala decku i onda bi ih on ubio. Mr. Green

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

bal pod maskama
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 16, 2006 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ju koja tema...uplasi me........ne znam verovatno bih se jako uplasila i razmisljala o tome kako da izvucem zivu glavu jer kad je u pitanju noz...........verovatno bih se sagla.........a ove devojke sto kazu da bi zabadale nokte i grizle malo zaboravljaju da je njih trojica i da imaju noz a po svoj prilici su manijaci ili pijani ili nafiksani........

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 17, 2006 5:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne podnosim nikakav vid nasilja !!!!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad sta bih radila....pa verovatno bih se odlucila za 1. soluciju pa dok bi mi stavljao k... u usta ugrizla ga pa nek ga sam p*si.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

....tvoja i u dobru i u zlu....

#Alex#
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 01 Nov 2006
Mesto: Kragujevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 5:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa, ne znam. Verovatno bih pristala na sve samo da me puste, a onda bih ih sutradan našla i poubijala sa zadovoljstvom. Osveta je uvek slatka.

chicha1978
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 04 Sep 2004
Mesto: Stara Pazova

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strasno! Zovite narodnu miliciju..... :smoker:

92...... Brzo u SR Njemacku i uhapsite sledece lice Good_Girl

Citat:
? devojchica je gotovo sigurno dechko.njene/gove teme su neverovatno-bolesno-hipotetichko-slichne

Budidobar je u pravu. Ovo je mogao samo muskarac da smisli (perverznjak)

richo
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 17 Mar 2005
Mesto: hej sloveni,jos tu zivi duh nasih djedova,dok za narod srce bije njihovih sinova.zivi zivi duh sla..

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 22, 2006 9:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh sigurno bi neko dao da biram!!! Shocked

kad su te vec napali oni ce uzet ono zbog ceg su te napali a ne da ti biras,uostalom na isto ti dodje

tesko da mi se moze desit taj napad jer svugde idem s autom a u torbi imama suzavac koji je u ruci cim sam sama,tako da ne razmisljam o budalestinama

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa najpametnije je popusiti im... Sve zavisi koliko si ponosna! Ima devojaka koje bi pre pustile da ih ubiju nego to da urade!

cica_sanelica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Maj 2009
Mesto: u Njegovom srcu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 02, 2009 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nadam se da neću nikad biti u takvoj situaciji...osigurana sam time da me uvijek netko prati kući Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Sex pod prisilom - HIPOTETSKI Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon