www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Volim te kao ortaka.
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Bond je napisao/la sledeće:
Hehe Smile Nisam ja nju zavoleo, nego mi je slatka. A to je vec razumljivo cak i kad devojku upoznas u prolazu zar ne? Smile

u pravu si druze... to je normalno ... da ti je slatka...

postoji toliko nacina da kazes nekome sta mislis i osecas....
da li je los izbor reci... ili stvarno to oseca.... a cudno jeste da kaze da te voli na bilo koji nacin (kao ortaka, decka...) posle 9 dana...

inace ocrnjujem nacin na koji te je "otakcila".... mozda je ona dobra u principu...
da je pristala da bude sa tobom...nije bitno vreme.... ali kao sto kazes pre 10 dana nisi je ni znao... sigurno ne bi dosao ovde sa temom "Zavoleo sam devojku posle 9 dana i nisam siguran da li je to normalno"...
da je rekla da si joj simpatican kao ortak... e to je nesto... i to mogu da razumem... a koristiti "volim te" u svrhu otkacinjanja.... smesno bre Laughing

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

malizec je napisao/la sledeće:
To je samo fin način da ti cura gaže da joj se ne dopadaš. Tako se većina njih ponaša, jer joj kao blam da te otkači nego na finjaka. To ne znači da je tvojim ambicijama tu kraj Laughing ...iako možda i realno jeste

Da ne bih zašla u temu jezika i izražavanja Razz , samo ću reći da se ovo definitivno tiče načina da se momak 'otkači' tj. da mu se saopšti da joj se ne dopada, da ne želi da bude sa njim Smile

Bolje rečeno, ovo je izgovor Very Happy

A jedan još gori je (koji neretko posluži i za raskid) je :

'Nije to do tebe, ti si mnogo dobar momak,...'

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Uglavnom je lakše sročiti neku floskulu poput ovih, nego biti iskrena i direktna...Pa, neće on da uvene ako mu nakon 9 dana poznanstva kažeš da ti se ne dopada, ne odgovara ti, ne 'leži', kako god Smile

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 9:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Upravo o tome pricam. Zato i pitam sta je to u zenskim glavama sto ih tera da smisljaju takve razloge? Smile

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je rekla da te ne bi povredila, uvredila...

~ Banetova Žena ~

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 7:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PA dobro... ne mogu da kazem da nije uspela Smile Uspela je slatko da me nasmeje Very Happy

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 12:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Bond je napisao/la sledeće:
PA dobro... ne mogu da kazem da nije uspela Smile Uspela je slatko da me nasmeje Very Happy

tako i treba.... da se na takve stavri samo smejes... nacices drugu koja ce umeti bolje da se izrazava.... tj. da ono sti misli moze na adekvatan nacin da ti kaze... takve devojke treba ceniti i treba ih "loviti" Very Happy ...

So fucking sexy:)
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Avg 2007
Mesto: kucica na drvetu

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 04, 2007 5:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno fin nacin da ti cura kaze da ne zeli vezu s tobom.
Ili si joj stvarno ortak.
Nema trece. Exclamation

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 06, 2007 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno odbijanaca je i meni bilo na taj nacin Smile Al kad malo razmisli covjek, tako je haman i bolje Smile Al i meni je bilo to pocelo ici na zivce Smile Srecom, ova mi sadasnja cura to nije rekla, jer joj nisam imo vremena pokazati da sam "dobar prijatelj" Very Happy
Al mislim da bi bilo vrijeme da zenske smisle neku novu foru za odbijanje Smile

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 07, 2007 6:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa... postoje dva saveta šta da se uradi:
a) biti ortak/drug/pajtos sa njom
b) biti ortak/drug/pajtos sa njom, pa je poljubiti kada najmanje očekuje Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Dinke
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 25 Avg 2007
Mesto: Sabac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 07, 2007 6:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To su njihove fore kao da te ne povredi ajde da budemo ortaci...

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 07, 2007 6:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Al mislim da bi bilo vrijeme da zenske smisle neku novu foru za odbijanje Smile

Krajnje je vreme da prestanu da se foliraju, femkaju i, pri tom, kukaju kako nema normalnih momaka, zašto nemaju momka i sl. Rolling Eyes Neka pođu od sebe i za početak budu iskrene, možda je problem u njima samima Wink

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 12:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BRAVOOOOOOOOOO Very Happy Obozavam te Smile Znao sam ja da ima normalnih devojaka ovde Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Volim te kao ortaka. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon