:: |
Autor |
Poruka |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Mr. Bond je napisao/la sledeće: | Hehe Nisam ja nju zavoleo, nego mi je slatka. A to je vec razumljivo cak i kad devojku upoznas u prolazu zar ne? |
u pravu si druze... to je normalno ... da ti je slatka...
postoji toliko nacina da kazes nekome sta mislis i osecas....
da li je los izbor reci... ili stvarno to oseca.... a cudno jeste da kaze da te voli na bilo koji nacin (kao ortaka, decka...) posle 9 dana...
inace ocrnjujem nacin na koji te je "otakcila".... mozda je ona dobra u principu...
da je pristala da bude sa tobom...nije bitno vreme.... ali kao sto kazes pre 10 dana nisi je ni znao... sigurno ne bi dosao ovde sa temom "Zavoleo sam devojku posle 9 dana i nisam siguran da li je to normalno"...
da je rekla da si joj simpatican kao ortak... e to je nesto... i to mogu da razumem... a koristiti "volim te" u svrhu otkacinjanja.... smesno bre
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
malizec je napisao/la sledeće: | To je samo fin način da ti cura gaže da joj se ne dopadaš. Tako se većina njih ponaša, jer joj kao blam da te otkači nego na finjaka. To ne znači da je tvojim ambicijama tu kraj ...iako možda i realno jeste |
Da ne bih zašla u temu jezika i izražavanja , samo ću reći da se ovo definitivno tiče načina da se momak 'otkači' tj. da mu se saopšti da joj se ne dopada, da ne želi da bude sa njim
Bolje rečeno, ovo je izgovor
A jedan još gori je (koji neretko posluži i za raskid) je :
'Nije to do tebe, ti si mnogo dobar momak,...'
Uglavnom je lakše sročiti neku floskulu poput ovih, nego biti iskrena i direktna...Pa, neće on da uvene ako mu nakon 9 dana poznanstva kažeš da ti se ne dopada, ne odgovara ti, ne 'leži', kako god
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Upravo o tome pricam. Zato i pitam sta je to u zenskim glavama sto ih tera da smisljaju takve razloge?
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
to je rekla da te ne bi povredila, uvredila...
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
PA dobro... ne mogu da kazem da nije uspela Uspela je slatko da me nasmeje
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Mr. Bond je napisao/la sledeće: | PA dobro... ne mogu da kazem da nije uspela Uspela je slatko da me nasmeje |
tako i treba.... da se na takve stavri samo smejes... nacices drugu koja ce umeti bolje da se izrazava.... tj. da ono sti misli moze na adekvatan nacin da ti kaze... takve devojke treba ceniti i treba ih "loviti" ...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
So fucking sexy:) Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2007 Poruke: 30 Mesto: kucica na drvetu
|
|
Definitivno fin nacin da ti cura kaze da ne zeli vezu s tobom.
Ili si joj stvarno ortak.
Nema trece.
|
_________________ Live and let'em die. |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Puno odbijanaca je i meni bilo na taj nacin Al kad malo razmisli covjek, tako je haman i bolje Al i meni je bilo to pocelo ici na zivce Srecom, ova mi sadasnja cura to nije rekla, jer joj nisam imo vremena pokazati da sam "dobar prijatelj"
Al mislim da bi bilo vrijeme da zenske smisle neku novu foru za odbijanje
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Pa... postoje dva saveta šta da se uradi:
a) biti ortak/drug/pajtos sa njom
b) biti ortak/drug/pajtos sa njom, pa je poljubiti kada najmanje očekuje
|
|
|
Dinke Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Avg 2007 Poruke: 58 Mesto: Sabac
|
|
To su njihove fore kao da te ne povredi ajde da budemo ortaci...
|
_________________ Prati svoje srce,ne slusaj nikog oko sebe....................................... |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Al mislim da bi bilo vrijeme da zenske smisle neku novu foru za odbijanje Smile
|
Krajnje je vreme da prestanu da se foliraju, femkaju i, pri tom, kukaju kako nema normalnih momaka, zašto nemaju momka i sl. Neka pođu od sebe i za početak budu iskrene, možda je problem u njima samima
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
BRAVOOOOOOOOOO Obozavam te Znao sam ja da ima normalnih devojaka ovde
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|