www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dali ste nekada dobili postene batine ?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Batino20
~Flavoring of Sound~
~Flavoring of Sound~

Datum registracije: 08 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 26, 2008 2:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao mladi sam se znao dosta tuci(cesto i bez razloga)ono ekipa protiv ekipe,bilo je tu batina na sve strane,ali to je sa pubertetom izaslo iz mene,stvarno se ne sjecam kad sam se zadnji put potukao..

Vucinic88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 11 Jun 2007
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 4:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam prije dva mjeseca ali bogomi sam im ja dao malo. Igrali fudbala na teren,koji je ogradjen protiv neke ekipe i drug mi se zakaci sa nekim a ovaj mu opali samarcinu.I tu proistekne masovna tuca ,a niko ne moze da pobjegne Laughing Laughing Laughing

pfckraljpfc je napisao/la sledeće:
Auuuu,Crnogorci me ugazili u Meljinama momachki!Znachi potuchesh se sa likovima 2 na 2,izlupash ih,pa te posle toga cheka 30 djetica sa motkama...

A dobro.... Takvi smo,ne damo da nas diraju Laughing Laughing Bas sam prosle godine bio u Sutomore i na plazu 4-rica ubijaju Boga u jednog momka. Bili su Srbi jer se su se culi vasi termini "*ebi mu kevu" i tome slicno.A najgore sto 2-3 min svako gleda,niko nece da reaguje.Momak place,lezi dolje i vice "Pomagajte ja sam Podgoricanin" Laughing Laughing . Znaci vidis samo ulijecanje 10-oro na ovu 4-ricu. Dolaze momci iz vode,pitaju sto je bilo pa se i oni prikljucuju ...Onda dolazi policija ,vecina se razbjezala,5-orica u hitnu Mad
Takvi su vam Podgoricani,ne smijes dijete od 6 god mrko pogledat ccc Sad

malizec
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 13, 2008 8:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam nikada, niti sam se ikada pošteno potukao. Sve su to bile sitne čarke.
Uvek može da se reši na finiji način.
Došlo mi je više puta da nekog ja pretučem,ali ni to se nije desilo...

AnCHi_90
♥J'veux ton amour♥
<b>♥J'veux ton amour♥</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jun 2008
Mesto: ...peta strana svijeta...

india.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 13, 2008 8:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam nikada,zato shto svi znaju da me nesmiju dirati Twisted Evil zadala sam jednom batine Embarassed ali ih nikada nisam dobila Mr. Green

Boki_89
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 20 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 17, 2008 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na derbiju od muvije ispozdravljali smo se obostrano ali s obzirom da nisam imao stit i vizir izvukao sam deblji kraj Evil or Very Mad

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Jul 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 18, 2008 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ko klinac ulazim u tudji kraj sa palicom i trazim lika koji je stariji 2-3 godine od mene ali smo bili skoro iste visine nadjem ga i njih jedno 30 oko mene ja nista ne fermam ih ni pet posto i kaze ovaj 1 na 1 ja ajde i kazem evo bacam palicu sklonim palicu u stranu lik krece ka meni opauci me onako dobro meni se zamuti malo zalece se ponovo i popije djon po faci samo sam podigao nogu...i samo odjenom on pada na zemlju ja stojim i samo mi se zamutilo nista nisam video jer je jedan njegov drug prisao sa ledja i udario me samo sam se zaneo i malo kleknem krenem i na njega i samo njih 30 krece na mene ja naravno pocnem da bezim...sav modar i krvav dolazim u svoj kraj i skupim ekipu i vratimo se nazad i nista rastavimo ih od batina...noc puna adrenalina... Very Happy Very Happy Very Happy ...cica mica i gotova prica...ali istina ziva Exclamation

Killaz
***Don Brate***
***Don Brate***

Godine: 34

Datum registracije: 08 Nov 2006
Mesto: Somewhere in the universe...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 21, 2008 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo kad je cast i ponos u pitanju izlazio sam u borbu bez obzira dal je neprijatelj bio jaci Cool

P_r_e_d_a_t_o_r
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 05 Mar 2007
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 21, 2008 8:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne,nikad ,jel smatram da je loshe udarati zensko...
Shtas time dobijamo ,da smo jachi..kao ona nezna..
Nikada nisam,niti mislim...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 21, 2008 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^Chitash li ti temu? Confused
Niko ne pricha o "mlacenju zhenske osobe". Neutral

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

P_r_e_d_a_t_o_r
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 05 Mar 2007
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 21, 2008 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaoo,jadan ja,barabo izvini....

Pa evo.
Nisam dobio..
Nikad Very Happy

Izvinajvam se....

mkotur1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jan 2007
Mesto: Canada

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa puta kad sam bio mladji, ali pre 2 godine sam bas dobio po "pi*ki" onako zesce. ja i drug se napili, nismo mogli da stojimo. I doslo jedno 20 kineza u taj klub i trazili da se tuku sa nekim, cisto onako iz za*ebancije. E posto su svi metar i zilet, nasli nas dvojcu najpijanijih i ubise boga u nama. 15-20 ih je bilo, nisam ni siguran, nemozes se protiv toga tuci ni treazan a kamoli pijan.

edit: sledeci put ili malo kulturniji izrazi ili zvezdice kao sto je sada prepravljeno, ipak nije tesko biti fin Wink

Pinki.funclub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 12 Sep 2008
Mesto: RS

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 20, 2008 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Momci ja treniram Taekwon-do od svoje 7 godine, sad ih imam dvadeset, ah da tema poshtene batine, uuuuuuu druze jesam... Laughing Laughing .Ali ne ostajem ni ja duzan.Jbg treba izbjegavati tucu, ali tako postoje trenutci kada ne mogu da odolim....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Dali ste nekada dobili postene batine ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon