:: |
Autor |
Poruka |
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Kao mladi sam se znao dosta tuci(cesto i bez razloga)ono ekipa protiv ekipe,bilo je tu batina na sve strane,ali to je sa pubertetom izaslo iz mene,stvarno se ne sjecam kad sam se zadnji put potukao..
|
|
|
|
|
|
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica
|
|
Jesam prije dva mjeseca ali bogomi sam im ja dao malo. Igrali fudbala na teren,koji je ogradjen protiv neke ekipe i drug mi se zakaci sa nekim a ovaj mu opali samarcinu.I tu proistekne masovna tuca ,a niko ne moze da pobjegne
pfckraljpfc je napisao/la sledeće: | Auuuu,Crnogorci me ugazili u Meljinama momachki!Znachi potuchesh se sa likovima 2 na 2,izlupash ih,pa te posle toga cheka 30 djetica sa motkama... |
A dobro.... Takvi smo,ne damo da nas diraju Bas sam prosle godine bio u Sutomore i na plazu 4-rica ubijaju Boga u jednog momka. Bili su Srbi jer se su se culi vasi termini "*ebi mu kevu" i tome slicno.A najgore sto 2-3 min svako gleda,niko nece da reaguje.Momak place,lezi dolje i vice "Pomagajte ja sam Podgoricanin" . Znaci vidis samo ulijecanje 10-oro na ovu 4-ricu. Dolaze momci iz vode,pitaju sto je bilo pa se i oni prikljucuju ...Onda dolazi policija ,vecina se razbjezala,5-orica u hitnu
Takvi su vam Podgoricani,ne smijes dijete od 6 god mrko pogledat ccc
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
|
|
|
malizec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 153
|
|
Nisam nikada, niti sam se ikada pošteno potukao. Sve su to bile sitne čarke.
Uvek može da se reši na finiji način.
Došlo mi je više puta da nekog ja pretučem,ali ni to se nije desilo...
|
|
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
Nisam nikada,zato shto svi znaju da me nesmiju dirati zadala sam jednom batine ali ih nikada nisam dobila
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
na derbiju od muvije ispozdravljali smo se obostrano ali s obzirom da nisam imao stit i vizir izvukao sam deblji kraj
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
ko klinac ulazim u tudji kraj sa palicom i trazim lika koji je stariji 2-3 godine od mene ali smo bili skoro iste visine nadjem ga i njih jedno 30 oko mene ja nista ne fermam ih ni pet posto i kaze ovaj 1 na 1 ja ajde i kazem evo bacam palicu sklonim palicu u stranu lik krece ka meni opauci me onako dobro meni se zamuti malo zalece se ponovo i popije djon po faci samo sam podigao nogu...i samo odjenom on pada na zemlju ja stojim i samo mi se zamutilo nista nisam video jer je jedan njegov drug prisao sa ledja i udario me samo sam se zaneo i malo kleknem krenem i na njega i samo njih 30 krece na mene ja naravno pocnem da bezim...sav modar i krvav dolazim u svoj kraj i skupim ekipu i vratimo se nazad i nista rastavimo ih od batina...noc puna adrenalina... ...cica mica i gotova prica...ali istina ziva
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Samo kad je cast i ponos u pitanju izlazio sam u borbu bez obzira dal je neprijatelj bio jaci
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Ne,nikad ,jel smatram da je loshe udarati zensko...
Shtas time dobijamo ,da smo jachi..kao ona nezna..
Nikada nisam,niti mislim...
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^Chitash li ti temu?
Niko ne pricha o "mlacenju zhenske osobe".
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Jaoo,jadan ja,barabo izvini....
Pa evo.
Nisam dobio..
Nikad
Izvinajvam se....
|
|
|
|
|
|
mkotur1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 94 Mesto: Canada
|
|
pa puta kad sam bio mladji, ali pre 2 godine sam bas dobio po "pi*ki" onako zesce. ja i drug se napili, nismo mogli da stojimo. I doslo jedno 20 kineza u taj klub i trazili da se tuku sa nekim, cisto onako iz za*ebancije. E posto su svi metar i zilet, nasli nas dvojcu najpijanijih i ubise boga u nama. 15-20 ih je bilo, nisam ni siguran, nemozes se protiv toga tuci ni treazan a kamoli pijan.
edit: sledeci put ili malo kulturniji izrazi ili zvezdice kao sto je sada prepravljeno, ipak nije tesko biti fin
|
|
|
|
|
|
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Momci ja treniram Taekwon-do od svoje 7 godine, sad ih imam dvadeset, ah da tema poshtene batine, uuuuuuu druze jesam... .Ali ne ostajem ni ja duzan.Jbg treba izbjegavati tucu, ali tako postoje trenutci kada ne mogu da odolim....
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|