www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

World Of Warcraft - The Burning Crusade
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 24, 2008 2:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ress at spirit healer? 10 minuta ress. sicknessa je bolje nego da te 50 puta ubiju Mr. Green

A sto se death knight-a tice...meni sve nesto govori da ce bash ti n00b-ovi se najvise pouzimati istih ^ I uopste mi se ne svidja sto nece biti 3 factions, bar kolko ja razumeh...

The tears of a clown make the whole world laugh.

Haero
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 31 Okt 2008
Mesto: BG

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 31, 2008 10:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
A sto se death knight-a tice...meni sve nesto govori da ce bash ti n00b-ovi se najvise pouzimati istih ^

Slazem se sa tobom, vecina ce verovatno kad dodje do 80-og lvla pojuriti da postane death knight, sto je po meni malo glupo..

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 01, 2008 4:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dead knight ... pa shta znam - 99% ce biti overpower kad se pojavi - vremenom nerfovan sve vishe i vishe i na kraju ce opet doci na scenu iskustvo Smile

Recimo trenutno su paladini i shamani overpower 1/1, pa retri pala satire sve zivo sad ...

Meni se ne svidja to shto se sve vishe i vishe popushta na low lvl-ima. Podjimo od toga da si pre za mounta morao da cekas 40-i lvl sad ga dobijes sa 30-im ... a izmedju su regije koje kad imas mount nikakav problem nisu za chishtjenje jer sve brzo stizes...

Ma ne znam - videcemo kako ce sve biti organizovano u WotLK ... Trenutno je po meni veliki problem to shto se na realm-ima sa full populacijom izgubila ravnopravnost izmedju horde i alijanse. na Magtheridonu je Horda u nekih 80% populacije shto zadaje probleme i jednima i drugima.... Podjimo od Arene pa na dalje.... Sad jos tako spakovati hordu i alijansu na jedno ostrvo ... zamislite na sta ce lichiti prvih mesec - dva dana to Smile

Srecom (ili ne) menjao sam acc-ove tako da sam mog BE Palu zamenio Human Mage-om i uzivam na Dragonmaw-u Razz

Haero
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Okt 2008
Mesto: BG

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 08, 2008 4:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma sad su vorloka uradili bolesno, kada je demonology i pretvori u demona moze trojicu da sabije Twisted Evil , dok su recimo habtera malo oslabili (npr aimed shot mnogo slabiji, doduse postao je instant) i nadam se da ce to uskoro korigovati.. A ova nova profesija inscription mi ne deluje lose, s obzirom da se prave scriptovi za sve klase.

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 08, 2008 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste dobra ali svi su poceli nju da furaju shto znachi da ce biti bagatelna cena na kraju, dok recimo zbog raznih setova itd.. blacksmithing nece niko da koristi

Ono shto se trenutno isplati jeste Herbalisam, Mining i tome slichno Very Happy

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 09, 2008 4:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Retri paladini ne da su op nego...ja nisam mogao da verujem kad sam video one talente sta su napravili, ono je...

A sto se Magtheridona tice on i jeste zakon za hordu Mr. Green Bio i ostace, sta da se radi.

devla94
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 13 Feb 2008
Mesto: Cacak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 16, 2009 10:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakvi su ovo patchevi po 3gb,meni net 120 upload.. :S

mongolac92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 16 Mar 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 27, 2009 9:22 pm    Naslov poruke: MOLBA Na vrh strane Na dno strane

moze neko da mi da link za euroloade za igranje na internetu imao sam ali sam ga negde zagubio Very Happy Very Happy Very Happy
PLEASE

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 27, 2009 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
A sto se death knight-a tice...meni sve nesto govori da ce bash ti n00b-ovi se najvise pouzimati istih ^ I uopste mi se ne svidja sto nece biti 3 factions, bar kolko ja razumeh...

I bio sam u pravu ^

Ne mo'sh nishta normalno da lvlujesh od shabanskih DKova... al' znaci samo Death Knight-ovi napadaju po 20 lvl-a nize, bar 'vamo... no, sva sreca pa cim promenim regiju povedem u "pratnji" i hunter-a, tako da... Mr. Green Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> World Of Warcraft - The Burning Crusade Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon