:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Ress at spirit healer? 10 minuta ress. sicknessa je bolje nego da te 50 puta ubiju
A sto se death knight-a tice...meni sve nesto govori da ce bash ti n00b-ovi se najvise pouzimati istih ^ I uopste mi se ne svidja sto nece biti 3 factions, bar kolko ja razumeh...
|
|
|
|
 |
Haero Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 31 Okt 2008 Poruke: 4 Mesto: BG

|
|
Citat: | A sto se death knight-a tice...meni sve nesto govori da ce bash ti n00b-ovi se najvise pouzimati istih ^ |
Slazem se sa tobom, vecina ce verovatno kad dodje do 80-og lvla pojuriti da postane death knight, sto je po meni malo glupo..
|
|
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Dead knight ... pa shta znam - 99% ce biti overpower kad se pojavi - vremenom nerfovan sve vishe i vishe i na kraju ce opet doci na scenu iskustvo
Recimo trenutno su paladini i shamani overpower 1/1, pa retri pala satire sve zivo sad ...
Meni se ne svidja to shto se sve vishe i vishe popushta na low lvl-ima. Podjimo od toga da si pre za mounta morao da cekas 40-i lvl sad ga dobijes sa 30-im ... a izmedju su regije koje kad imas mount nikakav problem nisu za chishtjenje jer sve brzo stizes...
Ma ne znam - videcemo kako ce sve biti organizovano u WotLK ... Trenutno je po meni veliki problem to shto se na realm-ima sa full populacijom izgubila ravnopravnost izmedju horde i alijanse. na Magtheridonu je Horda u nekih 80% populacije shto zadaje probleme i jednima i drugima.... Podjimo od Arene pa na dalje.... Sad jos tako spakovati hordu i alijansu na jedno ostrvo ... zamislite na sta ce lichiti prvih mesec - dva dana to
Srecom (ili ne) menjao sam acc-ove tako da sam mog BE Palu zamenio Human Mage-om i uzivam na Dragonmaw-u
|
|
|
|
|
 |
Haero Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Okt 2008 Poruke: 4 Mesto: BG

|
|
Ma sad su vorloka uradili bolesno, kada je demonology i pretvori u demona moze trojicu da sabije , dok su recimo habtera malo oslabili (npr aimed shot mnogo slabiji, doduse postao je instant) i nadam se da ce to uskoro korigovati.. A ova nova profesija inscription mi ne deluje lose, s obzirom da se prave scriptovi za sve klase.
|
|
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Jeste dobra ali svi su poceli nju da furaju shto znachi da ce biti bagatelna cena na kraju, dok recimo zbog raznih setova itd.. blacksmithing nece niko da koristi
Ono shto se trenutno isplati jeste Herbalisam, Mining i tome slichno
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Retri paladini ne da su op nego...ja nisam mogao da verujem kad sam video one talente sta su napravili, ono je...
A sto se Magtheridona tice on i jeste zakon za hordu Bio i ostace, sta da se radi.
|
|
|
|
 |
devla94 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 30
Datum registracije: 13 Feb 2008 Poruke: 21 Mesto: Cacak

|
|
Kakvi su ovo patchevi po 3gb,meni net 120 upload.. :S
|
|
|
|
|
 |
mongolac92 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 16 Mar 2009 Poruke: 1

|
|
moze neko da mi da link za euroloade za igranje na internetu imao sam ali sam ga negde zagubio
PLEASE
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|