:: |
Autor |
Poruka |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
ne slažem se s tim, bar se meni nije dogodilo ;o)
|
|
|
|
|
|
DJ_C Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Apr 2006 Poruke: 58
|
|
Neki momci to zele,ali ne svi! Naprimer moj decko mi je rekao da nezeli da ikad budem kao njegova majka!
|
|
|
|
|
|
BokiE88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Jul 2006 Poruke: 10 Mesto: bn
|
|
ma kakvo crno to....fuujjj ne znam kako to moze neko pomislit
|
|
|
|
|
|
vlado smeker Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184
|
|
Ja se licno ponosim svojom majkom!!!! I, uvek nastojim da izabranica mog srca posedeju bar neke kvalitete koje i moja mama poseduje!! Tako, da je tacno to da momci traze devojku koja lici na njihove mame, ali, ne u fizickom-nego u psihickom smislu!!!!
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
hmmm??? zanimljivo ali i istinito
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Ima istine , naravno da ne važi za svakog, ali sam i sa svojim prijateljima komentarisala upravo ovu pojavu, prisutna je Ono što treba istaći jeste da do izbora dolazi potpuno nesvesno...tek kasnije primetimo sličnosti
Međutim, ima i onih primera kada je, recimo, majka isuviše gruba ili otac alkoholičar i sl., deca trpe, i kada odrastu tragaju za partnerima koji su apsolutno drugačiji
Dakle, ima svega
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Ne mislim da je to istina, bar iz mog iskustva
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Ja sam ucila iz psihologije da se ljudi osecaju sigurnije ako partner ima neke osobine koje poseduju njegovi/njeni roditelji, npr. ima istu boju ociju, kose... Imaju vise poverenja u takve osobe...
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
shaketalo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 56
|
|
Zar nije logicnije da trazis suprotnost jer bi u tom slucaju znao sve dobre i lose strane osobe koja je kao tvoja majka- mislim da bi bilo zanimljivije zabavljati se sa nekim ko je tebi totalno nepoznat ..znaci
totalna suprotnost=iznenadjenja u vezi,zanimljivost
ista kao majka=monotonost i potencijalno predvidjanje reakcije, mozes da je mrzis ili volis pre nego sto ona nesto kaze/uradi
|
_________________ Samo dve stvari nemaju granicu :
1. ljudska glupost
2. svemir
(za svemir i nisam bas siguran) |
|
|
|
|
malizec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 153
|
|
Jedino što tu može da se poveže za ovu temu, ako uopšte i ima toga, je da s obzirom na to kakava ti je porodica i kako si vaspitan tome nekako i prirodno težiš, pa zato možda i odabereš sličnu partnerku (slučnu majici).... Ja lično mogu za sebe reći da je potpuno drugačije
|
|
|
|
|
|
Zafira Odomaćeni član
|
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 2186 Mesto: negde na severu
|
|
ne znam,mozda neke,izmedju mene i njegove majke nema ama bas nikakve slicnosti(fala Bogu)
|
_________________ When everything goes wrong.........................
remember that it could be still worse!!! |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Hm, ne verujem... Dobro ima i tih primera, ali ne verujem da je tako.
Meni se jednom desilo da mi se svidela devojka koja je umela da preksti ruke dok sedi kao moja mama. Ali to je bio samo detalj više, zbog koga sam je zgotivio.
Uzmite 10 dečaka koji su ,na primer, jedinci i videćete da se oni mnogooo razlikuju po pitanju ukusa kad su žene u pitanju. Počev od toga da li vole plavuše ili crnke , pa nadalje... Mnogo je , bar po meni, bitno i to kakva su prva ljubavna iskustva. Ona nekad mogu da trajno usmere maloletnika na tip žene. Recimo, ako prvi put vodi ljubav sa osobom slobodnijih shvatanja, on će kasnije uvek patiti ako mu sledeća ljubav ne priušti u krevetu ono što mu je malopre pomenuta osoba pružila i taj prvi seksualni odnos formiraće njegovu ličnost .
Ima mali milion faktora koji utiču na to kakva će žena biti baš ona idealna zbog koje će muškarac pasti na kolena. Mali milion...
Jednostavno, emocija ne poznaje taj instrument kojim se može izmeriti. Kilogrami i visina poznaju , ali ne i emocija.
I zbog toga se često zapitam, da li je psihologija obično sujeverje upakovano u ambalažu nauke, jer kod ovakvih stvvari ne postoji standard kojeg se treba pridržavati.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|