www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Muskarce privlače žene slične njihovim majkama?!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne slažem se s tim, bar se meni nije dogodilo ;o)

DJ_C
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 8:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neki momci to zele,ali ne svi! Naprimer moj decko mi je rekao da nezeli da ikad budem kao njegova majka!

BokiE88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 04 Jul 2006
Mesto: bn

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 10:17 pm    Naslov poruke: fuujjj Na vrh strane Na dno strane

ma kakvo crno to....fuujjj ne znam kako to moze neko pomislit

vlado smeker
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 15 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 27, 2007 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se licno ponosim svojom majkom!!!! I, uvek nastojim da izabranica mog srca posedeju bar neke kvalitete koje i moja mama poseduje!! Tako, da je tacno to da momci traze devojku koja lici na njihove mame, ali, ne u fizickom-nego u psihickom smislu!!!! Wink Wink Wink

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 27, 2007 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmmm??? zanimljivo ali i istinito

**hell&granger neka vam je sa srećom**

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 27, 2007 5:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima istine Wink , naravno da ne važi za svakog, ali sam i sa svojim prijateljima komentarisala upravo ovu pojavu, prisutna je Wink Ono što treba istaći jeste da do izbora dolazi potpuno nesvesno...tek kasnije primetimo sličnosti Wink

Međutim, ima i onih primera kada je, recimo, majka isuviše gruba ili otac alkoholičar i sl., deca trpe, i kada odrastu tragaju za partnerima koji su apsolutno drugačiji Wink

Dakle, ima svega Wink

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 11, 2007 10:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mislim da je to istina, bar iz mog iskustva

slavica_m
>>>luda mala<<<
>>>luda mala<<<

Godine: 34

Datum registracije: 23 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 11, 2007 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam ucila iz psihologije da se ljudi osecaju sigurnije ako partner ima neke osobine koje poseduju njegovi/njeni roditelji, npr. ima istu boju ociju, kose... Imaju vise poverenja u takve osobe...

Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja

shaketalo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 16 Jul 2007

cuba.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 17, 2007 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zar nije logicnije da trazis suprotnost jer bi u tom slucaju znao sve dobre i lose strane osobe koja je kao tvoja majka- mislim da bi bilo zanimljivije zabavljati se sa nekim ko je tebi totalno nepoznat ..znaci
totalna suprotnost=iznenadjenja u vezi,zanimljivost
ista kao majka=monotonost i potencijalno predvidjanje reakcije, mozes da je mrzis ili volis pre nego sto ona nesto kaze/uradi

(za svemir i nisam bas siguran)

malizec
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 13, 2007 12:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedino što tu može da se poveže za ovu temu, ako uopšte i ima toga, je da s obzirom na to kakava ti je porodica i kako si vaspitan tome nekako i prirodno težiš, pa zato možda i odabereš sličnu partnerku (slučnu majici).... Ja lično mogu za sebe reći da je potpuno drugačije

Zafira
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: negde na severu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 13, 2007 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam,mozda neke,izmedju mene i njegove majke nema ama bas nikakve slicnosti(fala Bogu)

remember that it could be still worse!!!

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 1:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm, ne verujem... Dobro ima i tih primera, ali ne verujem da je tako.
Meni se jednom desilo da mi se svidela devojka koja je umela da preksti ruke dok sedi kao moja mama. Ali to je bio samo detalj više, zbog koga sam je zgotivio.
Uzmite 10 dečaka koji su ,na primer, jedinci i videćete da se oni mnogooo razlikuju po pitanju ukusa kad su žene u pitanju. Počev od toga da li vole plavuše ili crnke , pa nadalje... Mnogo je , bar po meni, bitno i to kakva su prva ljubavna iskustva. Ona nekad mogu da trajno usmere maloletnika na tip žene. Recimo, ako prvi put vodi ljubav sa osobom slobodnijih shvatanja, on će kasnije uvek patiti ako mu sledeća ljubav ne priušti u krevetu ono što mu je malopre pomenuta osoba pružila i taj prvi seksualni odnos formiraće njegovu ličnost .
Ima mali milion faktora koji utiču na to kakva će žena biti baš ona idealna zbog koje će muškarac pasti na kolena. Mali milion...
Jednostavno, emocija ne poznaje taj instrument kojim se može izmeriti. Kilogrami i visina poznaju , ali ne i emocija.
I zbog toga se često zapitam, da li je psihologija obično sujeverje upakovano u ambalažu nauke, jer kod ovakvih stvvari ne postoji standard kojeg se treba pridržavati.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Muskarce privlače žene slične njihovim majkama?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon