www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vecno prijateljstvo???
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 18, 2007 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa...hm...recimo da verujem Wink

person_x
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 17 Jan 2009
Mesto: Република Српска

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 17, 2009 10:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nina81 je napisao/la sledeće:
Nista nije vecno pa ni prijateljstvo..........

Како наш народ каже: све што је лепо кратко траје, тако и пријатељство.
Може да траје годинама али вечно, не!

silenci
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 02 Jul 2009
Mesto: BEOGRAD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 21, 2009 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slabo u ovim vremenima da imamo pravog prijatelja,prijatelji du ti samo kad im treba nesto Surprised Surprised

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 25, 2009 4:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja verujem u prijateljstvo. cak i u taj izraz "vecno prijateljstvo"
ne kazem da ce uvek biti sjajno i bajno i da me ta osoba nece povrediti, izdati, ali isto tako ne kazem da to prijateljstvo nece opstati uprkos svemu tome. naravno samo ako zelimo.
ne treba odustajati od prijatelja,
prijateljstvo ne podrazumeva svakodnevno vidjanje i kafenisanje i izlaske, svakako da je mnogo kompleksnije od toga. kao i svaka veza zahteva prostor.
tako da nije uvek losa ideja malo promeniti okolinu i ljude,ne mislim pritom okrenuti im ledja, vec prosto udaljiti se malo, pogledati iz drugog ugla..
jednostavno imati prostora
.
ponovicu jos jednom,verujem da postoji.
ja se za svoje prijatelje borim, zajedno sa njima gradim nesto, da li ce biti vecno ili ne, videcemo Laughing

grobar_bane1987
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 09 Jul 2009
Mesto: Chur / RS / Srbija

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 25, 2009 5:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prijateljstvo u svakom slucaju moze da potraje duze nego bilo koji brak ili veza.. posebno danas kad je razvod u "modi".. Razz

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 29, 2009 4:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zelim da verujem...

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 07, 2010 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Necu reci ni vjerujem ni ne, mogu samo govoriti iz licnog iskustva i zeljela bih da svi imate srecu i budete i ostanete prijatelj evo vec duuugo godina. Meni je 43, a sa prijateljicom se poznajem od 5-e godine naseg zivota, prvo smo bile komsinice, pa smo zajedno posle u osnovnu, iz osnovne je svaka krenula svojim putem, ona se udala itd... i za sve te godine, nikada nismo prestale biti prijateljice, ne vidjajuci se cesto, uspjele smo odrzati to nase, tu posebnu nit koja veze ljude i opstale. I dan danas, ona mi je neko kog zovem tacno u trenu kada misli na mene, ona je tu kada pomislim na nju... i mada dva razlicita svijeta i potpuno drugacija karaktera, nikada, evo za toliko godina nismo dosle ma u najmanji sukob ili izazvale svadju ili ljubomoru. Postoje takva prijateljstva i ja ih zelim svakom od vas.

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 07, 2010 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa vecno naravno Ne... neko ce pre umreti Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Vecno prijateljstvo??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon