:: |
Autor |
Poruka |
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
pa...hm...recimo da verujem
|
|
|
person_x Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 17 Jan 2009 Poruke: 160 Mesto: Република Српска
|
|
nina81 je napisao/la sledeće: | Nista nije vecno pa ni prijateljstvo.......... |
Како наш народ каже: све што је лепо кратко траје, тако и пријатељство.
Може да траје годинама али вечно, не!
|
_________________ ALEA IACTA EST |
|
|
|
|
silenci Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 02 Jul 2009 Poruke: 23 Mesto: BEOGRAD
|
|
slabo u ovim vremenima da imamo pravog prijatelja,prijatelji du ti samo kad im treba nesto
|
_________________ hello |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
ja verujem u prijateljstvo. cak i u taj izraz "vecno prijateljstvo"
ne kazem da ce uvek biti sjajno i bajno i da me ta osoba nece povrediti, izdati, ali isto tako ne kazem da to prijateljstvo nece opstati uprkos svemu tome. naravno samo ako zelimo.
ne treba odustajati od prijatelja,
prijateljstvo ne podrazumeva svakodnevno vidjanje i kafenisanje i izlaske, svakako da je mnogo kompleksnije od toga. kao i svaka veza zahteva prostor.
tako da nije uvek losa ideja malo promeniti okolinu i ljude,ne mislim pritom okrenuti im ledja, vec prosto udaljiti se malo, pogledati iz drugog ugla..
jednostavno imati prostora
.
ponovicu jos jednom,verujem da postoji.
ja se za svoje prijatelje borim, zajedno sa njima gradim nesto, da li ce biti vecno ili ne, videcemo
|
|
|
|
|
|
grobar_bane1987 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Jul 2009 Poruke: 8 Mesto: Chur / RS / Srbija
|
|
prijateljstvo u svakom slucaju moze da potraje duze nego bilo koji brak ili veza.. posebno danas kad je razvod u "modi"..
|
_________________ PARTIZAN BELGRADE - one club - one passion - one love |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
zelim da verujem...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Necu reci ni vjerujem ni ne, mogu samo govoriti iz licnog iskustva i zeljela bih da svi imate srecu i budete i ostanete prijatelj evo vec duuugo godina. Meni je 43, a sa prijateljicom se poznajem od 5-e godine naseg zivota, prvo smo bile komsinice, pa smo zajedno posle u osnovnu, iz osnovne je svaka krenula svojim putem, ona se udala itd... i za sve te godine, nikada nismo prestale biti prijateljice, ne vidjajuci se cesto, uspjele smo odrzati to nase, tu posebnu nit koja veze ljude i opstale. I dan danas, ona mi je neko kog zovem tacno u trenu kada misli na mene, ona je tu kada pomislim na nju... i mada dva razlicita svijeta i potpuno drugacija karaktera, nikada, evo za toliko godina nismo dosle ma u najmanji sukob ili izazvale svadju ili ljubomoru. Postoje takva prijateljstva i ja ih zelim svakom od vas.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|