:: |
Autor |
Poruka |
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Vidi ti ovo...macho se konacno"popeo"
KoleZa dragi,sala mala
Cestitam od :dvasrca:
Budi uvek tako lud,veseo,duhovit,sarmantan...necu vise da te hvalim,da se ne uobrazis
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Comix zelim ti da predjes jos puuuno spratova i da ispunjavas jos mnooooooogo nasih muzickih zelja...da ostanes najbolji u svom poslu.C.E.S.T.I.T.A.M!!!!!!
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Kongraculejsons ComiX!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Kumoooo :redlips: naravno i za tebe. Taman dovoljno za mene i tebe ima pica, tacno znas koliko da doneses a da bude ni mnogo ni malo.
rile_master svaka ti se dala i hvala ti za to "Neprikosnoven" imas pice kad se vidimo 8)
Koleginica Daca ce da popije jedan cutek, vidim ja za ovo "Macho". Na nama je koleginice da radimo posao u ovoj firmi, a na vama da se "penjete" kako bi sklad u nasoj redakciji bio na zavidnom nivou. :lolj: Salim se naravno, :redlips: i za tebe pa se vidimo uskoro tj. za vikend.
Miskopisko lako cu sa tim spratovima, samo mi Sanjica ne da kljuc od lifta, bilo bi mi lakse.
Zahvaljujem se i pozdravljam Aureliana & Annabel_Lee .
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Čestitam agente samo polako napred
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Pa nemogu da verujem napokon si prešao 1 sprat pored toliko
posla oko muzike nemožeš na miru ni da se malo opustiš u svakom slučaju čestitam !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 48
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
i ja se priključujem čestitkama :wav:
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Au, kolegaaa, ja nisam ni video...kasnim malo
Sve cestitke i sa moje strane, da nam budes i dalje ovakav kakav jesi, i da manje slusas JK (salaaaaaa )
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
|
|
Hvala vam svima. Kao sto rece Maglovski KONACNO i ja da dodjem do prvog spratica, uvek je bilo puno drugog posla, tako da sam piskaranje malo zapostavio, ali nadam se da ce se i to ispraviti. Pozdrav i za Bobana11 & mistika29. A kolegi Vladelingu cu objasniti neke stvari oci u oci kad se vidimo. Sala Mala.Josh jednom hvala svima.
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Čestitam hehehe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
|
|
MMMMM Crnibiser zna sta je najbolje
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|