www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

ComiX na prwom spratichuu......
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 30, 2006 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vidi ti ovo...macho se konacno"popeo" Shocked Mr. Green

KoleZa dragi,sala mala Wink

Cestitam od :dvasrca:

Budi uvek tako lud,veseo,duhovit,sarmantan...necu vise da te hvalim,da se ne uobrazis Razz

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 30, 2006 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Comix zelim ti da predjes jos puuuno spratova i da ispunjavas jos mnooooooogo nasih muzickih zelja...da ostanes najbolji u svom poslu.C.E.S.T.I.T.A.M!!!!!! Very Happy Very Happy

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 31, 2006 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kongraculejsons ComiX!

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 31, 2006 12:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kumoooo :redlips: naravno i za tebe. Taman dovoljno za mene i tebe ima pica, tacno znas koliko da doneses a da bude ni mnogo ni malo. Wink

rile_master svaka ti se dala i hvala ti za to "Neprikosnoven" imas pice kad se vidimo 8)

Koleginica Daca ce da popije jedan cutek, vidim ja za ovo "Macho". Na nama je koleginice da radimo posao u ovoj firmi, a na vama da se "penjete" kako bi sklad u nasoj redakciji bio na zavidnom nivou. :lolj: Salim se naravno, :redlips: i za tebe pa se vidimo uskoro tj. za vikend.

Miskopisko lako cu sa tim spratovima, samo mi Sanjica ne da kljuc od lifta, bilo bi mi lakse. Laughing

Zahvaljujem se i pozdravljam Aureliana & Annabel_Lee . Wink

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 31, 2006 8:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam agente samo polako napred

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 01, 2006 1:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nemogu da verujem napokon si prešao 1 sprat Laughing Laughing Laughing pored toliko
posla oko muzike nemožeš na miru ni da se malo opustiš Wink u svakom slučaju čestitam !!!!!!!!!!

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 48

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 01, 2006 12:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja se priključujem čestitkama :wav:

vladeling
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 25 Dec 2005
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 01, 2006 2:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Au, kolegaaa, ja nisam ni video...kasnim malo Embarassed
Sve cestitke i sa moje strane, da nam budes i dalje ovakav kakav jesi, i da manje slusas JK Laughing (salaaaaaa Mr. Green )

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 02, 2006 7:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala vam svima. Kao sto rece Maglovski KONACNO i ja da dodjem do prvog spratica, uvek je bilo puno drugog posla, tako da sam piskaranje malo zapostavio, ali nadam se da ce se i to ispraviti. Pozdrav i za Bobana11 & mistika29. A kolegi Vladelingu cu objasniti neke stvari oci u oci kad se vidimo. Wink Sala Mala.Josh jednom hvala svima.

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 03, 2006 12:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam hehehe

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 7:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

MMMMM Crnibiser zna sta je najbolje Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ComiX na prwom spratichuu...... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon