:: |
Autor |
Poruka |
dialeksa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 109
|
|
Kakva fantasticna knjiga, cita se u jednom dahu
|
|
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Da, "Sto godina samoce" treba da bila citala. Ali svoju kratke pricanje ("Erendeira" i druge) su isto odlicni.
|
|
|
|
|
|
Mjesecarka Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 864 Mesto: Novi Sad, na Dunavu...
|
|
Moram priznati da sam tek nedavno uspela da se uhvatim za "Sto godina samoce", iako sam pocela da je citam nekoliko puta, ali se uvek nasla neka lektira "vaznija" od nje... Sad padam u iskusenje da nagovorim bivsu profesorku da je uvrsti u lektire...
Salim se, ali me je knjiga u svakom slucaju odusevila, mogla bih je uvek citati...
|
_________________ ...Reci bi sve pokvarile... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
sto godina samoce nikad necu zavrsiti, previse komplikovano za mene
mozda se odlucim za nesto drugo, nekad..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Sto godina samoce je zanimljiva knjiga, mada mi je iskreno kraj malo cudan, hocu reci zapetljan, tesko mi je bilo pohvatati konce ko je ciji sin itd. Nikad do sad nisam srela knjigu sa tako slozenom kompozicijom, opisima i radnjom, zaista je neponovljiva i jedinstvena!
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
nick-o Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jan 2009 Poruke: 113
|
|
Davno, davno, Markes me je oduševio baš romanom ''Sto godina samoće'' i posle sam uvek sa zadovoljstvom čitao njegova dela...
|
_________________ Pametniji popušta! Kakva žalosna istina koja utemeljuje vladavinu gluposti. - Ebner-Eschenbach |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|