www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Gabrijel Garsija Markes
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
dialeksa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Mar 2006

bahamas.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 11, 2006 4:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakva fantasticna knjiga, cita se u jednom dahu

gheo
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 22 Jan 2004
Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

romania.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 29, 2006 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, "Sto godina samoce" treba da bila citala. Ali svoju kratke pricanje ("Erendeira" i druge) su isto odlicni.

Mjesecarka
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 36

Datum registracije: 06 Feb 2005
Mesto: Novi Sad, na Dunavu...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moram priznati da sam tek nedavno uspela da se uhvatim za "Sto godina samoce", iako sam pocela da je citam nekoliko puta, ali se uvek nasla neka lektira "vaznija" od nje... Sad padam u iskusenje da nagovorim bivsu profesorku da je uvrsti u lektire... Very Happy
Salim se, ali me je knjiga u svakom slucaju odusevila, mogla bih je uvek citati...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 22, 2008 12:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto godina samoce nikad necu zavrsiti, previse komplikovano za mene

mozda se odlucim za nesto drugo, nekad..

" I know the way to fuck them all...."

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 19, 2008 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto godina samoce je zanimljiva knjiga, mada mi je iskreno kraj malo cudan, hocu reci zapetljan, tesko mi je bilo pohvatati konce ko je ciji sin itd. Nikad do sad nisam srela knjigu sa tako slozenom kompozicijom, opisima i radnjom, zaista je neponovljiva i jedinstvena!

nick-o
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Jan 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 09, 2009 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Davno, davno, Markes me je oduševio baš romanom ''Sto godina samoće'' i posle sam uvek sa zadovoljstvom čitao njegova dela...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Gabrijel Garsija Markes Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon