www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Gurovicu zbog Draze zabranjen ulazak u Hrvatsku
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
rujni
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 07 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 1:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma čekaj nije to lako, moramo se oko puno stavri dogovorit - gdje ćemo živit, u koju ćemo crkvu ić, za koji će mi klub navijat , (zna se Hajduk- to nije stvar dogovora-). I tako to - ja sam onda zagovornik neka budu dva Božića i dva Uskrsa- a kad bolje razmizlim ubrzo ćemo svi imat jedan Božić tj u isto vrijeme..

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 2:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

na nicijojo zemlji svako ima pravo da ide u crkvu u koju oce pa ja sam prija navijao za hajduk naravno da ce nam biti isti dan bozic ili uskrs ne vjerujem ali nema veze

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 2:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

možda imaš pravo,

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 2:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znam iz iskustva rujni

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Ne bih komentirao - da se posteri mogu naći po Zagrebu jer naprosto to nije istina-
Danas je kraj 2004 godina- -
i ne kužim o čemu pričaš-
Činjenica je da tko želi ući u RH mora poštivat zakkone Rh

Ohoooo turista ....vidim da ste se lepo rasprcali , ali ti meni ne dade odgovor na pitanje !
Naime kako objasnjas cinjenicu da je isti Milan Gurovic vec bio u Zagrebu ?!
Moje je misljenje da je to zbog toga sto je u pitanju nekakva *ebena Good Year liga a ne neki od Evropskih kupova ! Mislim da tom prilikom vasoj vladi nebi padalo na pamet da donese takvu odluku !
Drugi je razlog po meni vise razumljiv ... Secas li se kad je neki od vasih kosarkaskih klubova osvojio neku medalju (da ne spominjem reprezentaciju) ?! Eeeeeeeeee to vas muci , pa sad ljudima gledate sta su tetovirali po rukama!!!
Trebalo bi da i Aleksandru Djordjevicu zabranite ulaz sledeci put zbog one trojke ...

Samo da dodam da sam i ja da se zakon postuje ! Eto vidis ...Gurovic nije ni otisao za Zagreb , ali to bas i tvrdim ...zakon vam je SMESAN u ovom slucaju !
ps. Mi sa Karaburme i okoline jesmo nasmejani Laughing .... ali za*ebani u PM kad je nepravda u pitanju !
Pozdravi mi Zagreb Wink

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imas gazda djole zlatne ruke Smile)))

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Polako Bato, najnovija vijest Turska najavljuje da će također zabranit tom čudesnom dečku ( koja slučajnost grčkog državljanstva) ulazak u Tursku , radi tog čupavog starca na ramenu.
Karaburbu ja volim , zahvaljujući Santraču- i OFK Beogradu.
A pusti zakone , imaš 37 godina i uživaj u ljepoti poroka-
Mislim da imaš krivo , taj Partizan je došlo gledat 2-3 tisuće ljudi -
Nema potrebe o tome više- ja sam za komunikaciju- nekada davno smo razgovarali drugačije ali neka je to iza nas.
Ih, ih a fakat enma iskreno mišljenje da je Čiča bio fašist- dosista nemam- ali u što se ovo pretvara- čudni sre vi ljudi jedni trče ovdje po domovnice a drugima trenma prevodites s hrvatskog. J asma srpski uvijek razumjevao -.. u svakom obliku-- a najviše kad je u igri nežnost, drhtaji u noći, mumljanje jecaji slasti suze radosnice i znoj tijela .

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 3:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gdje si to cuo u kojim novinama

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ali tek toliko prošle godine je unjeta u zakon ova odredba glede širenja rasističkih, nacionalističkih znakova ovo je istina
ako pratiš vjesti onad znaš da su sve ulice s imenom Budaka promjenjene kao i neki spomenici s imenom Francetića uništeni.
daleko od toga da jedan dio hrvatskog naroda nije više nagnut ka ustaštvu ali to je njihovo pravo.
istina je to da je ogromna večina hrvatskog naroda spremna stati na branik domovine i da ih u tome nitko ne može natkriliti u ljubavi za svetom hrvatskom zemljom.

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako ne znas da li je Draza bio fasista ili ne , zasto kog djavola postujes ovde ?! Pricas mi tu o Turskoj , o domovnicama , o znoju tela ...!
"Bato" ... ti si u velikoj frci i ne znas vise sta da kazes povodom ove vesti ! Promasio si temu ! A to sto hoces da pricamo o necem drugom , slazem se , ali na nekoj drugoj temi , jer ovde nema vise o cemu da se prica !

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gazda_djole je napisao/la sledeće:
Ako ne znas da li je Draza bio fasista ili ne , zasto kog djavola postujes ovde ?! Pricas mi tu o Turskoj , o domovnicama , o znoju tela ...!
"Bato" ... ti si u velikoj frci i ne znas vise sta da kazes povodom ove vesti ! Promasio si temu ! A to sto hoces da pricamo o necem drugom , slazem se , ali na nekoj drugoj temi , jer ovde nema vise o cemu da se prica !

Čemu ljutnja - pa opusti se- hajmo pričatio nogometu ja sam navijač Hajduka a za koga ti navijaš??
Ako si sa karaburme da li mi možeš reći kako je Santrač imam njegov poster u bjelo plavom prugastom dresu i frizurom Princ Valijant. Hajde nemoj da se ljutiš - pričaj mi o ženama kod tebe- da li su i u stvarnosti lijepe kao u filmovima

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 3:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

fakat, čime se gazda gjole baviš- nije mi u cilju se svađat hajmo normalno pričat, Ako nećeš reci neću se ja ljutiti

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Gurovicu zbog Draze zabranjen ulazak u Hrvatsku Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon