:: |
Autor |
Poruka |
rujni Upućeni član
|
Godine: 55
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 403
|
|
ma čekaj nije to lako, moramo se oko puno stavri dogovorit - gdje ćemo živit, u koju ćemo crkvu ić, za koji će mi klub navijat , (zna se Hajduk- to nije stvar dogovora-). I tako to - ja sam onda zagovornik neka budu dva Božića i dva Uskrsa- a kad bolje razmizlim ubrzo ćemo svi imat jedan Božić tj u isto vrijeme..
|
|
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
na nicijojo zemlji svako ima pravo da ide u crkvu u koju oce pa ja sam prija navijao za hajduk naravno da ce nam biti isti dan bozic ili uskrs ne vjerujem ali nema veze
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
Citat: | Ne bih komentirao - da se posteri mogu naći po Zagrebu jer naprosto to nije istina-
Danas je kraj 2004 godina- -
i ne kužim o čemu pričaš-
Činjenica je da tko želi ući u RH mora poštivat zakkone Rh |
Ohoooo turista ....vidim da ste se lepo rasprcali , ali ti meni ne dade odgovor na pitanje !
Naime kako objasnjas cinjenicu da je isti Milan Gurovic vec bio u Zagrebu ?!
Moje je misljenje da je to zbog toga sto je u pitanju nekakva *ebena Good Year liga a ne neki od Evropskih kupova ! Mislim da tom prilikom vasoj vladi nebi padalo na pamet da donese takvu odluku !
Drugi je razlog po meni vise razumljiv ... Secas li se kad je neki od vasih kosarkaskih klubova osvojio neku medalju (da ne spominjem reprezentaciju) ?! Eeeeeeeeee to vas muci , pa sad ljudima gledate sta su tetovirali po rukama!!!
Trebalo bi da i Aleksandru Djordjevicu zabranite ulaz sledeci put zbog one trojke ...
Samo da dodam da sam i ja da se zakon postuje ! Eto vidis ...Gurovic nije ni otisao za Zagreb , ali to bas i tvrdim ...zakon vam je SMESAN u ovom slucaju !
ps. Mi sa Karaburme i okoline jesmo nasmejani .... ali za*ebani u PM kad je nepravda u pitanju !
Pozdravi mi Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imas gazda djole zlatne ruke )))
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
Polako Bato, najnovija vijest Turska najavljuje da će također zabranit tom čudesnom dečku ( koja slučajnost grčkog državljanstva) ulazak u Tursku , radi tog čupavog starca na ramenu.
Karaburbu ja volim , zahvaljujući Santraču- i OFK Beogradu.
A pusti zakone , imaš 37 godina i uživaj u ljepoti poroka-
Mislim da imaš krivo , taj Partizan je došlo gledat 2-3 tisuće ljudi -
Nema potrebe o tome više- ja sam za komunikaciju- nekada davno smo razgovarali drugačije ali neka je to iza nas.
Ih, ih a fakat enma iskreno mišljenje da je Čiča bio fašist- dosista nemam- ali u što se ovo pretvara- čudni sre vi ljudi jedni trče ovdje po domovnice a drugima trenma prevodites s hrvatskog. J asma srpski uvijek razumjevao -.. u svakom obliku-- a najviše kad je u igri nežnost, drhtaji u noći, mumljanje jecaji slasti suze radosnice i znoj tijela .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gdje si to cuo u kojim novinama
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
ali tek toliko prošle godine je unjeta u zakon ova odredba glede širenja rasističkih, nacionalističkih znakova ovo je istina
ako pratiš vjesti onad znaš da su sve ulice s imenom Budaka promjenjene kao i neki spomenici s imenom Francetića uništeni.
daleko od toga da jedan dio hrvatskog naroda nije više nagnut ka ustaštvu ali to je njihovo pravo.
istina je to da je ogromna večina hrvatskog naroda spremna stati na branik domovine i da ih u tome nitko ne može natkriliti u ljubavi za svetom hrvatskom zemljom.
|
|
|
|
|
|
gazda_djole Odomaćeni član
|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar
|
|
Ako ne znas da li je Draza bio fasista ili ne , zasto kog djavola postujes ovde ?! Pricas mi tu o Turskoj , o domovnicama , o znoju tela ...!
"Bato" ... ti si u velikoj frci i ne znas vise sta da kazes povodom ove vesti ! Promasio si temu ! A to sto hoces da pricamo o necem drugom , slazem se , ali na nekoj drugoj temi , jer ovde nema vise o cemu da se prica !
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
gazda_djole je napisao/la sledeće: | Ako ne znas da li je Draza bio fasista ili ne , zasto kog djavola postujes ovde ?! Pricas mi tu o Turskoj , o domovnicama , o znoju tela ...!
"Bato" ... ti si u velikoj frci i ne znas vise sta da kazes povodom ove vesti ! Promasio si temu ! A to sto hoces da pricamo o necem drugom , slazem se , ali na nekoj drugoj temi , jer ovde nema vise o cemu da se prica ! |
Čemu ljutnja - pa opusti se- hajmo pričatio nogometu ja sam navijač Hajduka a za koga ti navijaš??
Ako si sa karaburme da li mi možeš reći kako je Santrač imam njegov poster u bjelo plavom prugastom dresu i frizurom Princ Valijant. Hajde nemoj da se ljutiš - pričaj mi o ženama kod tebe- da li su i u stvarnosti lijepe kao u filmovima
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
fakat, čime se gazda gjole baviš- nije mi u cilju se svađat hajmo normalno pričat, Ako nećeš reci neću se ja ljutiti
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|