:: |
Autor |
Poruka |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
A i jadnik/pardon momak....
|
|
 |
Good_Girl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 127

|
|
CharmedS je napisao/la sledeće: | Ne mogu da verujem u ovo sto si ovde napisala,dva i po sata pa to je bilo mucenje za njega ,a ne uzivanje i koliko puta si morala da ga dignes u medju vremenu,jer desava se da tip dok se suzdrzava da ne bi svrsio jednostavno mu se spusti  |
Mislim da je ovo nezasluzeno prebaceno u smehotresno..... zasto? zato jer:
1a. Charmeds:"koliko puta si morala da ga dignes u medju vremenu,jer desava se da tip dok se suzdrzava da ne bi svrsio jednostavno mu se spusti"
1b. Desetar:"dva ipo sata se ne bih zadrzao ni u novom ferariju a kamoli oral ma koliko on bio dobar!"
1c. Desetar: "CharmedS je u pravu sto se tice spustanja i sigurno se desavalo za to vreme!"
1d. Belphegore:"Mada ne verujem da se to može desiti, svaka čast liku ako je izdržao toliko......"
1e. Velja25:"jedinao ako nije pušila dedi od 80 godina!"
1. moj momak ima 21 god. i zar ne bi bilo cudno da ima problema s odrzavanjem erekcije? Ni jedanput mu se za to vrjeme nije spustio. kad bi primjetila da mu se pocne spustat samo bi malo pojacala tempo.
2a. Delijana: "cuj liku...svaka cast njoj.. meni bi vilica odpala od davno....."
2b. Xaracrazy: "Ne verujem da je to moguce, kako ti se vilica nije ukocila?!?!"
2c. Desetar: "sigurno ona mora da ima vrat kao tajson da bi izdrzala taj fizicki napor!"
2. pa zar vi mislite da sam ja 2 i po sata imala stalno njegov ku*** u ustima? zar je za vas oral samo ga uzet u usta i radit glavom gore dolje? normalno je da sam ga i ispustila iz usta i lizala ga ka sladoled i ljubila ga po ciloj njegovoj duzini i drazila ga rukama. vilica mi se jednostavno nije ukocila jer sam kombinirala sve ove tehnike.
3a. CathTheWreck" "nabawi nekog nigera....."
3. Hvala, al ja sam sasvim zadovoljna i ovim momkom kojeg imam.
4.a Gigimix: "A i jadnik/pardon momak.... "
4. on je bio jako zadovoljan i uopce ne smatram da sam ga mucila i da je jadan zbog toga. na kraju mi je rekao da mu je uistinu bilo ljepo i da je uzivao kao rjetko kad.
5a. knknpnkn:" Polako bre! Sta ste napali jadnu "devojku" ?!? Bre, sto ste tako sitnicavi, uhvatili se sad za taj vremenski period, kao da je to nesto bitno?!"
5. Hvala knknpnkn. ti me izgleda jedina razumijes.
6a. Muce74: "ok i meni nije vjerno da bi bilo ko od njih dvoje izdrzao 2.30 sata ali sta znas mozda se moze. a svi koji se zezate snjom mislim da niste u pravu i sasvim ste bas svi zabegli od teme pitanje je bilo kratko i jasno na pocetku napisano: Zanima me koliko ste vremenski najduze oralno zadovoljavali partnera/icu?, nemojte biti zlocesti"
6. Muce, ti si izgleda [B]jedina svatila bit ove teme.
7a. Charmeds:" Tema je prebacena u Smehotresno odeljenje
izvolite nastavite sa odgovorima"
7. Charmeds, molim te ako mozes vrati mi temu u odjeljenje u koje sam ga stavila. hvala ti unaprjed.
|
_________________ The only place where success comes before work is in the dictionary.
Veni Vidi Vici !! |
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
Posto vidim da sam se nashao prozvan, da krenem od sebe, znachi ja sam samo rekao svoje misljenje, sto i trazila na pocetku teme, neznam sto ti to ondak smeta...
A tema nema potrebe da se vrati, ovde ostaje
|
|
 |
Sweet Baby_85 Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Avg 2005 Poruke: 427

|
|
**Charmed S svaka čast!! Tema je našla svoje pravo odjeljenje.
Uostalom, Good _Girl imaš stila za pisanje bajki. Mogla bi se dobro prodavati.....(Mislim, tvoja knjiga, naravno).... :pismo2:
|
_________________ Ja bezobrazna, bezobrazna sam bila
negde usput ja sam ostavila krila....
|
 |
Dafna Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde

|
|
U lawe, pa ja se ne bi ovoliko trudila da objasnjavam tj da se 'vadim'...
ko veruje - veruje, ko neveruje, tu ne moze nista da se promeni...
Mi koji ne verujemo smo mozda po tebi 'zatucani', jer nam to prosto deluje nemoguce. Ali ne bitno, svako ima pravi na svoje misljenje...
|
|
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Ja sam svoje mišljenje o ovoj paranormalnoj aktivnosti već dao i nije se promenilo...
|
|
|
|
|
 |
Good_Girl Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 127

|
|
smrc, smrc...... dobro ako je tako vise necu ni jednu temu ovdi postavit.
zao mi je sta mi ne vjerujete ali to je vase pravo.....
otisla sam !!!
|
_________________ The only place where success comes before work is in the dictionary.
Veni Vidi Vici !! |
|
|
|
 |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...

|
|
Ja se slažem sa Veljinim mišljenjem o paranormalnim pojavama.... :led:
Neznam šta drugo da ti kažem osim :IMissYou: ti i tvoje teme....
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
 |
|
|
|
 |
ksantipa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228

|
|
Ma daj good_girl vazno je da si se ti lepo provela to vece, sve je drugo sporedno. uzivaj malo nemoj se toliko truditi na kraju krajeva tebi treba da bude vazno sto je tvoj decko zadovoljan tome sto je doziveo...
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
 |
Dafna Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde

|
|
Jesmo mi to malo otisli predaleko.... A daj Good_girl zasto se ljutis?!
ako ti znas da je to istina, zasto te pogadja ono sto mi mislimo
|
|
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|

|
|
Ma mozda smo mi zatucani, neznam, nisam pametan, izgleda ima nas koji vishe i sto je vaznije duuuze uzivaju..
Tako da ...Good_Girl..nastavi sa svojim temama..
|
|
 |
Vestica Banovan! Freak Of Nature

|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo

|
|
2 sata? hmmm ne znam bas al nije ni nemoguce...valjda
moj najduzi je bio mozda 15 minuta, pola sata....
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|