www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najdulji oral....
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Smehotresno odeljenje ~ -> ~ Čitanje i smejanje ~
::  
Autor Poruka
GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 11, 2005 5:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A i jadnik/pardon momak.... Laughing Laughing

Good_Girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 14 Jun 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 1:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

CharmedS je napisao/la sledeće:
Ne mogu da verujem u ovo sto si ovde napisala,dva i po sata Shocked pa to je bilo mucenje za njega ,a ne uzivanje i koliko puta si morala da ga dignes u medju vremenu,jer desava se da tip dok se suzdrzava da ne bi svrsio jednostavno mu se spusti Question

Mislim da je ovo nezasluzeno prebaceno u smehotresno..... zasto? zato jer:

1a. Charmeds:"koliko puta si morala da ga dignes u medju vremenu,jer desava se da tip dok se suzdrzava da ne bi svrsio jednostavno mu se spusti"
1b. Desetar:"dva ipo sata se ne bih zadrzao ni u novom ferariju a kamoli oral ma koliko on bio dobar!"
1c. Desetar: "CharmedS je u pravu sto se tice spustanja i sigurno se desavalo za to vreme!"
1d. Belphegore:"Mada ne verujem da se to može desiti, svaka čast liku ako je izdržao toliko......"
1e. Velja25:"jedinao ako nije pušila dedi od 80 godina!"

1. moj momak ima 21 god. i zar ne bi bilo cudno da ima problema s odrzavanjem erekcije? Ni jedanput mu se za to vrjeme nije spustio. kad bi primjetila da mu se pocne spustat samo bi malo pojacala tempo.

2a. Delijana: "cuj liku...svaka cast njoj.. meni bi vilica odpala od davno....."
2b. Xaracrazy: "Ne verujem da je to moguce, kako ti se vilica nije ukocila?!?!"
2c. Desetar: "sigurno ona mora da ima vrat kao tajson da bi izdrzala taj fizicki napor!"

2. pa zar vi mislite da sam ja 2 i po sata imala stalno njegov ku*** u ustima? zar je za vas oral samo ga uzet u usta i radit glavom gore dolje? normalno je da sam ga i ispustila iz usta i lizala ga ka sladoled i ljubila ga po ciloj njegovoj duzini i drazila ga rukama. vilica mi se jednostavno nije ukocila jer sam kombinirala sve ove tehnike.

3a. CathTheWreck" "nabawi nekog nigera....."

3. Hvala, al ja sam sasvim zadovoljna i ovim momkom kojeg imam.

4.a Gigimix: "A i jadnik/pardon momak.... "

4. on je bio jako zadovoljan i uopce ne smatram da sam ga mucila i da je jadan zbog toga. na kraju mi je rekao da mu je uistinu bilo ljepo i da je uzivao kao rjetko kad.

5a. knknpnkn:" Polako bre! Sta ste napali jadnu "devojku" ?!? Bre, sto ste tako sitnicavi, uhvatili se sad za taj vremenski period, kao da je to nesto bitno?!"

5. Hvala knknpnkn. ti me izgleda jedina razumijes.

6a. Muce74: "ok i meni nije vjerno da bi bilo ko od njih dvoje izdrzao 2.30 sata ali sta znas mozda se moze. a svi koji se zezate snjom mislim da niste u pravu i sasvim ste bas svi zabegli od teme pitanje je bilo kratko i jasno na pocetku napisano: Zanima me koliko ste vremenski najduze oralno zadovoljavali partnera/icu?, nemojte biti zlocesti"

6. Muce, ti si izgleda [B]jedina svatila bit ove teme.

7a. Charmeds:" Tema je prebacena u Smehotresno odeljenje
izvolite nastavite sa odgovorima"

7. Charmeds, molim te ako mozes vrati mi temu u odjeljenje u koje sam ga stavila. hvala ti unaprjed.

Veni Vidi Vici !!

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posto vidim da sam se nashao prozvan, da krenem od sebe, znachi ja sam samo rekao svoje misljenje, sto i trazila na pocetku teme, neznam sto ti to ondak smeta...
A tema nema potrebe da se vrati, ovde ostaje Exclamation

Sweet Baby_85
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Avg 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 1:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

**Charmed S svaka čast!! Tema je našla svoje pravo odjeljenje.
Uostalom, Good _Girl imaš stila za pisanje bajki. Mogla bi se dobro prodavati.....(Mislim, tvoja knjiga, naravno).... Mr. Green :pismo2:

Dafna
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 08 Okt 2004
Mesto: negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U lawe, pa ja se ne bi ovoliko trudila da objasnjavam tj da se 'vadim'...
ko veruje - veruje, ko neveruje, tu ne moze nista da se promeni...
Mi koji ne verujemo smo mozda po tebi 'zatucani', jer nam to prosto deluje nemoguce. Ali ne bitno, svako ima pravi na svoje misljenje...

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Godine: 38

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam svoje mišljenje o ovoj paranormalnoj aktivnosti već dao i nije se promenilo...

Good_Girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Jun 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 13, 2005 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

smrc, smrc...... dobro ako je tako vise necu ni jednu temu ovdi postavit.

zao mi je sta mi ne vjerujete ali to je vase pravo.....

otisla sam !!!

Veni Vidi Vici !!

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 13, 2005 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se slažem sa Veljinim mišljenjem o paranormalnim pojavama.... :led:

Neznam šta drugo da ti kažem osim :IMissYou: ti i tvoje teme.... Mr. Green Mr. Green

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 13, 2005 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma daj good_girl vazno je da si se ti lepo provela to vece, sve je drugo sporedno. uzivaj malo nemoj se toliko truditi na kraju krajeva tebi treba da bude vazno sto je tvoj decko zadovoljan tome sto je doziveo...

Dafna
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 08 Okt 2004
Mesto: negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 13, 2005 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesmo mi to malo otisli predaleko.... A daj Good_girl zasto se ljutis?!
ako ti znas da je to istina, zasto te pogadja ono sto mi mislimo

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 14, 2005 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma mozda smo mi zatucani, neznam, nisam pametan, izgleda ima nas koji vishe i sto je vaznije duuuze uzivaju..
Tako da ...Good_Girl..nastavi sa svojim temama.. Wink

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 14, 2005 5:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

2 sata? hmmm ne znam bas al nije ni nemoguce...valjda
moj najduzi je bio mozda 15 minuta, pola sata....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Smehotresno odeljenje ~ -> ~ Čitanje i smejanje ~ -> Najdulji oral.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon