www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jugovicu, Crnom Zmaju.... Sretan rodjendan!
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 16, 2005 9:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sretn rodjendan bleso blesasti!!!!!

nisam bila tu da ti ga cestitam ranije i bas mi je krivo :69: zivio ti meni jos dugo....

i jos vidim da si u herceg novom...pa ja sam se od tamo vratila sad....i sad cu da se ubijem!demonstrativno za primjer drugim budalama :67:

ej...sad kad si mator od 25 jel se mislis zeniti napokon?bio bi red bre! :blowkiss:

a sad nesto rodjendansko............sretan rodjendan ti,sretan rosjendan ti,sretan rodjendan ti dragi sasa...sretan rodjendan ti..... :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :1112: :plesacica: :band: :176: :420: :patike: :wav: :wav: :wav: :occasion5: :occasion6: :occasion1: :occasion2: :occasion4: :occasion1: :occasion2: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :71: lolim :117: :92: :84: :47: :45:

i jedva cekam da dodjes!!!!! :whipitgood:

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 16, 2005 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno-i ja kasnim!!! Sad Embarassed
Da ne bih puno filozofirala, ja cu kratko i jasno:

Jugo, od srca ti zelim najsrecniji, srecan rodjendan Very Happy !
Sve sto zelis samom sebi, zelim ti i ja! Very Happy Very Happy

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 16, 2005 4:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja sam malo zakasnio
Srecan rodjendan Razz Mr. Green Mr. Green

nina81
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 15 Jun 2005
Mesto: tamo gde je on!!!!

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 16, 2005 4:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:redlips2: :redlips2:
:redlips2:

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 03, 2005 2:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala svima.... sjajni ste... ne znam sta drugo da kazem! 8)

Zili, tebi posebno hvala... a za zenidbu ima vremena... ne zurim nigde! Wink

draganamj
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: pogodi gde

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 03, 2005 3:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i od mene srecam rodjendan i sve najlepse

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Jugovicu, Crnom Zmaju.... Sretan rodjendan! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon