:: |
Autor |
Poruka |
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
sretn rodjendan bleso blesasti!!!!!
nisam bila tu da ti ga cestitam ranije i bas mi je krivo :69: zivio ti meni jos dugo....
i jos vidim da si u herceg novom...pa ja sam se od tamo vratila sad....i sad cu da se ubijem!demonstrativno za primjer drugim budalama :67:
ej...sad kad si mator od 25 jel se mislis zeniti napokon?bio bi red bre! :blowkiss:
a sad nesto rodjendansko............sretan rodjendan ti,sretan rosjendan ti,sretan rodjendan ti dragi sasa...sretan rodjendan ti..... :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :1112: :plesacica: :band: :176: :420: :patike: :wav: :wav: :wav: :occasion5: :occasion6: :occasion1: :occasion2: :occasion4: :occasion1: :occasion2: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :71: :117: :92: :84: :47: :45:
i jedva cekam da dodjes!!!!! :whipitgood:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Naravno-i ja kasnim!!!
Da ne bih puno filozofirala, ja cu kratko i jasno:
Jugo, od srca ti zelim najsrecniji, srecan rodjendan !
Sve sto zelis samom sebi, zelim ti i ja!
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
I ja sam malo zakasnio
Srecan rodjendan
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
nina81 Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!
|
|
:redlips2: :redlips2:
:redlips2:
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Hvala svima.... sjajni ste... ne znam sta drugo da kazem! 8)
Zili, tebi posebno hvala... a za zenidbu ima vremena... ne zurim nigde!
|
|
|
|
|
|
draganamj Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 571 Mesto: pogodi gde
|
|
i od mene srecam rodjendan i sve najlepse
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|