:: |
Autor |
Poruka |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Zbog higijene vise ih volim bez, ali i zbog svega ostalog
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Fuj ..Muško i jest muško da ima dlake..u redu da brije prsa....ali da san brije noge i pazuhe..e to je već očajno
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
vucko1981 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 19
|
|
nista lepse od toga....ne samo zato sto prija devojkama vec i sam se osecam cistije
|
|
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Ok je da se obrije, pa devojci je lakse za neke stvari....
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
tetak555 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 68 Mesto: Sarajevo
|
|
brijanje NE, ali neko " uredjivanje" - of kors
|
|
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
mislim da svaki muskarac treba da vodi racuna o tome
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
mislim da su obrijani!
sve njabolje. isto kao i o ne obrijanom. mada obrijani vise bocka,a to mi nije bas ugodno kad se prisastavimo. mada je to lijepse vizualno
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
shishanje... =)))
svejedno mi je...
samo da je ki-ta lepa =)
|
|
|
Vista Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 56 Mesto: Banja Luka
|
|
ja sam za brijanje, prakticnije je, urednije ...
|
_________________ Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated! |
|
|
|
|
pussycatvk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 63 Mesto: Vinkovci
|
|
Obrijano, obrijano i opet obrijano! Kad vidim glatka prsa, jos ako su mokra.... mmm... pazuh OBAVEZNO obrijati! Pa tko jos uzgaja dlake ispod ruke??? Definitivno, bez! Mogu vam i pomoci ako treba...
|
_________________ Relax... take it easy... |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
volim kada je obrijan ispod pazuha a ovo ostalo...
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
mmmm pogotovu "sveze" obrijan... mada ne bih volela da brije i grudi i sve... ne, ne, ne, ali ispod pazuha iiiiii "na mom omiljnom mestu" naravno. Ne samo zbog higijene, nego mnogo vise zbog osecaja...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|