www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

A sta mislite o obrijanim muskarcima.....
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 05, 2007 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zbog higijene vise ih volim bez, ali i zbog svega ostalog Wink

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 06, 2007 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Fuj Rolling Eyes ..Muško i jest muško da ima dlake..u redu da brije prsa....ali da san brije noge i pazuhe..e to je već očajno

vucko1981
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 18 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 3:21 pm    Naslov poruke: ....... Na vrh strane Na dno strane

nista lepse od toga....ne samo zato sto prija devojkama vec i sam se osecam cistije

XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 1:30 pm    Naslov poruke: ......... Na vrh strane Na dno strane

Ok je da se obrije, pa devojci je lakse za neke stvari....

tetak555
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 6:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

brijanje NE, ali neko " uredjivanje" - of kors Smile

elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 9:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da svaki muskarac treba da vodi racuna o tome

mrgude
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Mar 2007

namibia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 15, 2007 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da su obrijani! Laughing

sve njabolje. isto kao i o ne obrijanom. mada obrijani vise bocka,a to mi nije bas ugodno kad se prisastavimo. mada je to lijepse vizualno

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 18, 2007 5:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

shishanje... =)))

svejedno mi je...
samo da je ki-ta lepa =)

Vista
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jul 2005
Mesto: Banja Luka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 9:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam za brijanje, prakticnije je, urednije ...

pussycatvk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 09 Feb 2007
Mesto: Vinkovci

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 3:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obrijano, obrijano i opet obrijano! Kad vidim glatka prsa, jos ako su mokra.... mmm... pazuh OBAVEZNO obrijati! Pa tko jos uzgaja dlake ispod ruke??? Definitivno, bez! Mogu vam i pomoci ako treba... Laughing

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 07, 2007 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim kada je obrijan ispod pazuha a ovo ostalo...

~ Banetova Žena ~

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 3:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mmmm pogotovu "sveze" obrijan... mada ne bih volela da brije i grudi i sve... ne, ne, ne, ali ispod pazuha iiiiii "na mom omiljnom mestu" naravno. Ne samo zbog higijene, nego mnogo vise zbog osecaja...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> A sta mislite o obrijanim muskarcima..... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  sledeća
Strana 16 od 17

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon