www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hmmm..sta je pisac teo da kaze??
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~
::  
Autor Poruka
Pametnica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 17, 2005 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa recimo...
"Dezurni krivci"... nisam dugo cekala, odmah sam krenula opet da gloedam isti film i sve skontala Rolling Eyes
Neko pomenu "Mullholand drive" e taj mi je ostao nejasan do dan danas Shocked

Shamira
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 26 Jan 2005
Mesto: Minhen

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 18, 2005 7:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Film "The Ring" morala sam ga jedno 3 puta gledati,
da bi ga skontala!

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 19, 2005 4:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

komshinica je napisao/la sledeće:
Mullholand drive... cak me i mrzi da ga gledam ponovo....

Uhh mora film,ne bi ga nikad vise gledao,jednom je bilo dosta za sva vremena,bio sam u kinu s curom,kad je tek film poceo se davat i konto da je cemu film,al ono je brate preslo sve granice,ne zna se ko koga guzichi sto bi reko dobri stari pokojni vec sad Gidra:) ,i na pola filma spo presli na nesta zanimljivije od tog dosadnog filma,sta ja znam,nekad i reziser ne zna sta hoce od fiilma,al mozda ga uzmem jednom,da pogleda i razjasnim heheh

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

Dostojevski
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 48

Datum registracije: 16 Maj 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 20, 2005 2:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Što? Mullholand drive je odličan.Treba samo dobra koncentracija da bi se uopšte mogao gledati. Istina,nije baš za izlazak sa devojkom.

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 24 Mar 2005
Mesto: different realities...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 20, 2005 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moraćete ovo da mi pojasnite kada se vidimo, pošto ga ja nisam shvatio do kraja Smile

travolta011
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 12, 2006 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

2001 a space odyssey, neke stvari nisam skontao, mada sam gledao 10tak puta

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Godine: 40

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 13, 2006 1:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vanila sky...znam da me je tu nesto zbunjivalo...nije mi se svideo i necu ga ni gledati opet... doduse nikad i ne gledam film dva puta...

olakomeestas
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 20 Sep 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 08, 2007 9:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Isprva nisam ukapirala Eternal sunshine of the spotless mind ,trebalo mi je makar 2,3 puta da ga gledam da bi ga ukapirala...Embarassed
medjutim super je,postao je legenda Cool

ide maca oko tebe

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 11, 2008 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobro je da nisam jedina koja ne kapira Mullholand drive

i isto tako, Mala education, od Almodovara....sve mi je ok do pola i odjednom, nemam pojma sta sam gledala Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 03, 2010 7:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne zelim ovim osporiti ni genijalnost ni duh naseg Emira Kusturice, ali zaista nikada nisam bila u stanju shvatiti sta je pisac, u njegovom slucaju i reziser, htio da kaze. Ne umanjuje mi to uzitak gledanja, jer sam davno prestala da im trazim smisao. POnekad je mozda i bolje da ga ne shvatimo. Uzivam u muzici, glumackoj ekipi, nasmijem se... ali da ga shvatam, to ne. I mislim da i inace ima jako malo ljudi koji su u stanju proniknuti u um jednog Kusturice.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> Hmmm..sta je pisac teo da kaze?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon