:: |
Autor |
Poruka |
Pametnica Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1118 Mesto: Belgrade

|
|
Pa recimo...
"Dezurni krivci"... nisam dugo cekala, odmah sam krenula opet da gloedam isti film i sve skontala
Neko pomenu "Mullholand drive" e taj mi je ostao nejasan do dan danas
|
|
|
|
|
 |
Shamira Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 251 Mesto: Minhen

|
|
Film "The Ring" morala sam ga jedno 3 puta gledati,
da bi ga skontala!
|
_________________ I'm not a BITCH,
I'm the BITCH,
and I'm Miss "B" to you! |
|
|
|
 |
hoho Banovan! Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee

|
|
komshinica je napisao/la sledeće: | Mullholand drive... cak me i mrzi da ga gledam ponovo.... |
Uhh mora film,ne bi ga nikad vise gledao,jednom je bilo dosta za sva vremena,bio sam u kinu s curom,kad je tek film poceo se davat i konto da je cemu film,al ono je brate preslo sve granice,ne zna se ko koga guzichi sto bi reko dobri stari pokojni vec sad Gidra:) ,i na pola filma spo presli na nesta zanimljivije od tog dosadnog filma,sta ja znam,nekad i reziser ne zna sta hoce od fiilma,al mozda ga uzmem jednom,da pogleda i razjasnim heheh
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
 |
Dostojevski Dobro upućeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 641 Mesto: Novi Sad

|
|
Što? Mullholand drive je odličan.Treba samo dobra koncentracija da bi se uopšte mogao gledati. Istina,nije baš za izlazak sa devojkom.
|
_________________ potpisujem da dovoljno sam luda  |
|
|
|
 |
Eladan Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 1685 Mesto: different realities...

|
|
Moraćete ovo da mi pojasnite kada se vidimo, pošto ga ja nisam shvatio do kraja
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
 |
travolta011 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jan 2006 Poruke: 133

|
|
2001 a space odyssey, neke stvari nisam skontao, mada sam gledao 10tak puta
|
|
|
|
|
 |
Ludica_S ~ Glowing heart ~

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
Vanila sky...znam da me je tu nesto zbunjivalo...nije mi se svideo i necu ga ni gledati opet... doduse nikad i ne gledam film dva puta...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
 |
olakomeestas Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Sep 2007 Poruke: 45

|
|
Isprva nisam ukapirala Eternal sunshine of the spotless mind ,trebalo mi je makar 2,3 puta da ga gledam da bi ga ukapirala...
medjutim super je,postao je legenda
|
_________________ ..and they live happily ever after..
ide maca oko tebe
 |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
dobro je da nisam jedina koja ne kapira Mullholand drive
i isto tako, Mala education, od Almodovara....sve mi je ok do pola i odjednom, nemam pojma sta sam gledala
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ne zelim ovim osporiti ni genijalnost ni duh naseg Emira Kusturice, ali zaista nikada nisam bila u stanju shvatiti sta je pisac, u njegovom slucaju i reziser, htio da kaze. Ne umanjuje mi to uzitak gledanja, jer sam davno prestala da im trazim smisao. POnekad je mozda i bolje da ga ne shvatimo. Uzivam u muzici, glumackoj ekipi, nasmijem se... ali da ga shvatam, to ne. I mislim da i inace ima jako malo ljudi koji su u stanju proniknuti u um jednog Kusturice.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|