:: |
Autor |
Poruka |
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
dutchman je napisao/la sledeće: | Summer (Reachel Bilsten) najlepsha glumica na svetu |
Kad sam procitao da jos neko deli moje misljenje, nisam mogao da verujem... samo sam se najezio
Ali, za razliku od tebe ja u skoli imam devojku koja je potpuno I S T A, ali stvarno potpuno ISTA kao Summer (Reachel).
|
|
|
sladja_syd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 50
|
|
serija je bila odlicna, sve do zavrsetka ove poslednje sezone. ali sada kada je Misha Barton tj. Marissa u seriji poginula, ne znam kako ce to sve dalje da se odvija, ali za mene licno serija bez nje nije zanimljiva. jer ona je ipak bila glavna uloga.
|
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
Ja sam strasno razocaran serijom.
SPOILERS
Merissa umire na kraju sezone 3
Gledao sam prvu episodu sesone 4 i moram priznati da je serija izgubila svoje cari. O.C. je nekada bila strava serija. Sada...samo bleda kopija ostalih.
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
milanzrr Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2005 Poruke: 54
|
|
prvo da se izvini na postavljanju "nove teme" jer nisam primetio da vec postoji.
a sto se tice serije,meni se extra svidja i mislim da je jedna od najboljih serija koje se trenutno mogu gledati.
I takodje mislim da je pink namestio jako veliku gresku prestavsi prikazivati The O.C. nakon zavrsetka prvog serijala.
|
|
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Zna li neko kako mogu da dodjem u kontakt sa clanom dutchman ili gde mogu da kupim seriju ili da je downloadujem, da mi neko posalje, ne pitam, ali sa prevodom. Bilo kakva pomoc, please... Urgent!!!
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
A ono isto šta i serija "Dawsons creek"... ..Ok, može proć
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
emmi Odomaćeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041
|
|
O.C. je super serija i sve sam izgledala,sad trenutno gledam 4 seriju tj bez Marisse Cooper i mogu vam reci da se puno primeti njen nedostanak...ali pogledajte i sami.
|
|
|
Hyperaktivna Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jul 2007 Poruke: 4 Mesto: Beograd
|
|
Jedna od retko dobrih serija koje su nashi pushtali..samo su je na kraju pokvarili onim scenama kad su u opasnosti ,kad se bore oko pishtolja i marisa upuca nekoga..sad se ni ne secam koga..malo su preterali na kraju,ali sve u svemu serija je odlichna a Set je bombona
P.s.Set i Rejchel su retko lep par..
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Seriju obozavam, na hrt2 su konacno krenule i nove epizode subotom oko podne... Inace jako mi je skenj sto je Marisa poginula, najbolji lik mi je bila
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|