www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~draga škorpijica i visoki 44-ti sprat~
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 09, 2009 2:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

anchi22 - idu mi spratici kao da me placaju za njih Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Lepota je relativna stvar Razz ali drago mi je ako neko misli da i ja ulepsavam ovo mestasce Wink a sto se tice onih divnih reci, sta reci osim - hvala, iako znas mene, uvek moram da kontriram Mr. Green i s vecinom stvari da se ne slazem, pa tako i ovog puta Razz Mr. Green Mr. Green Mr. Green salim se naravno Very Happy Hvala na divnim poklonima, ruze ne delim ni sa kim, ali sampanjac mogu svima natociti Mr. Green Uzvracam vodopad utrpanih poljubaca Very Happy

dragana.m - hvala puno za cestitku i gomilu slatkisa, svrati da ih podelimo Very Happy

-daniel- - mlada i vredna nocna mora zahvaljuje na cestitkama i komplimentima Very Happy

coco_bill - hvala kolega za cestitku i zivotinjsko carstvo Very Happy

marijana23 - velika Razz zahvaljujem i ja Mr. Green Lete najjaci poljupci Very Happy

Lane86 - ijaoooo evo i moje sekice iz ko zna kojeg kevsonovog braka Mr. Green ko ce kome ako ne svoj svome Razz Mr. Green al definitivno se zabrojala, samo sreca sto postoji i pp pa uspevam i tamo da piskaram upozoravajuce poruke, ljudi se olade i pre citanja Mr. Green Laughing Laughing Laughing Hvala puno na cestitikama, zeljicama i naravno raffaello kuglicama, cuvam i za tebe Very Happy

MissPookie - hvala za cestitku Wink

TAMARA MAGIS - hvala za cestitku i poklon, ovaj sampanjac tako dobro izgleda da prica 6 jezika i bez da ga popijem Mr. Green Hvala Very Happy

~SonicLady~ - "oooooooooooo sekanaaaaaaa" Mr. Green Mr. Green Mr. Green eto, da ne odstupam od tradicije Razz Mr. Green Laughing Laughing Laughing eh sekana, onakav kulturno-umetnicki program retko se vidja Razz al nista bez kralja kokaina Laughing Laughing Laughing ovaj hocu reci slaga Razz Laughing Laughing Laughing Hvala za cestitku, mog omiljenog medolinu - da da sve cu ih kupiti Razz Mr. Green i za ovu kaficu, mada je ona tvoja improvizovana 4u1 ipak najbolja Mr. Green Odlete puna kofa poljubaca tamo u "moje krajeve" Mr. Green

Hot Cherry - ijaoooo pa ja se zahvaljujem od srca, ali srca mog Mr. Green za ovako lepu cestitku i na ovako bujnim emocijama Razz Mr. Green niko ovako sta nije uradio za mene, lovio skorpijice i angazovao fotografa za tu priliku i jos je cuvao (ajd nije mazio Mr. Green ) i pazio sa leve strane Mr. Green Hmmmm nesto mi sumnjiv ovaj lik, navalio kao da je iz neke fine porodice Mr. Green tako da njega ostavljam tebi, a ja uzimam onaj bazen u pozadini i odoh da uzivam Mr. Green Hvala jos jednom Very Happy

daja23 - zahvaljuem dami u najboljim godinama za cestitku Very Happy Odlete veeeeeliki poljubac Very Happy

sweetlady - jaoooo zlatna ribice bice gusto ako pocnem da citam izmedju redova Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing jel ti to hoces da kazes da se nisi uzelela price sa mnom? Confused Razz Mr. Green Laughing Laughing Laughing dobro, dobro, pamti pa vrati, ostaces ti bez vilica prvom prilikom Mr. Green mada i bez mene si svakog vikenda imala nesto klimave i skripave vilice, pitam se od cega Mr. Green Laughing Laughing Laughing Hvala za cestitku i odlete veeeeliki poljubac (bez ovih kapljastih dodataka Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing )

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 10, 2009 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

KoleZinice, gde zuris bwe ? Mr. Green
Sve cestitke od mene, budi mi i dalje tako raspolozena, vredna Wink , otkacena, nadam se da ces ostati jos sto godina ovde Razz
Ljubim ja tebe i zelim ti sve najbolje. Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~draga škorpijica i visoki 44-ti sprat~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon