:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
anchi22 - idu mi spratici kao da me placaju za njih Lepota je relativna stvar ali drago mi je ako neko misli da i ja ulepsavam ovo mestasce a sto se tice onih divnih reci, sta reci osim - hvala, iako znas mene, uvek moram da kontriram i s vecinom stvari da se ne slazem, pa tako i ovog puta salim se naravno Hvala na divnim poklonima, ruze ne delim ni sa kim, ali sampanjac mogu svima natociti Uzvracam vodopad utrpanih poljubaca
dragana.m - hvala puno za cestitku i gomilu slatkisa, svrati da ih podelimo
-daniel- - mlada i vredna nocna mora zahvaljuje na cestitkama i komplimentima
coco_bill - hvala kolega za cestitku i zivotinjsko carstvo
marijana23 - velika zahvaljujem i ja Lete najjaci poljupci
Lane86 - ijaoooo evo i moje sekice iz ko zna kojeg kevsonovog braka ko ce kome ako ne svoj svome al definitivno se zabrojala, samo sreca sto postoji i pp pa uspevam i tamo da piskaram upozoravajuce poruke, ljudi se olade i pre citanja Hvala puno na cestitikama, zeljicama i naravno raffaello kuglicama, cuvam i za tebe
MissPookie - hvala za cestitku
TAMARA MAGIS - hvala za cestitku i poklon, ovaj sampanjac tako dobro izgleda da prica 6 jezika i bez da ga popijem Hvala
~SonicLady~ - "oooooooooooo sekanaaaaaaa" eto, da ne odstupam od tradicije eh sekana, onakav kulturno-umetnicki program retko se vidja al nista bez kralja kokaina ovaj hocu reci slaga Hvala za cestitku, mog omiljenog medolinu - da da sve cu ih kupiti i za ovu kaficu, mada je ona tvoja improvizovana 4u1 ipak najbolja Odlete puna kofa poljubaca tamo u "moje krajeve"
Hot Cherry - ijaoooo pa ja se zahvaljujem od srca, ali srca mog za ovako lepu cestitku i na ovako bujnim emocijama niko ovako sta nije uradio za mene, lovio skorpijice i angazovao fotografa za tu priliku i jos je cuvao (ajd nije mazio ) i pazio sa leve strane Hmmmm nesto mi sumnjiv ovaj lik, navalio kao da je iz neke fine porodice tako da njega ostavljam tebi, a ja uzimam onaj bazen u pozadini i odoh da uzivam Hvala jos jednom
daja23 - zahvaljuem dami u najboljim godinama za cestitku Odlete veeeeeliki poljubac
sweetlady - jaoooo zlatna ribice bice gusto ako pocnem da citam izmedju redova jel ti to hoces da kazes da se nisi uzelela price sa mnom? dobro, dobro, pamti pa vrati, ostaces ti bez vilica prvom prilikom mada i bez mene si svakog vikenda imala nesto klimave i skripave vilice, pitam se od cega Hvala za cestitku i odlete veeeeliki poljubac (bez ovih kapljastih dodataka )
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
KoleZinice, gde zuris bwe ?
Sve cestitke od mene, budi mi i dalje tako raspolozena, vredna , otkacena, nadam se da ces ostati jos sto godina ovde
Ljubim ja tebe i zelim ti sve najbolje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|