:: |
Autor |
Poruka |
Ivvana Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 27 Mesto: Beograd

|
|
Ja sam dobila iz Amerike neke trakice-Crest whitestrips classic-za izbeljivanje zuba i odlicne su!Samo ne mogu da ih pronadjem kod nas nigde!
|
|
|
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Nista novo...kod nas retko koja dobra stvar moze da se pronadje.
|
|
|
|
|
 |
matrix2203 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Feb 2007 Poruke: 223 Mesto: Cakovec

|
|
ja zube redovito perem pa mogu reci da imam bijele,ali sta se tice onih koji ih ne peru neznam to stvarno nije pametno...sta ce im jednog dana muz ili zena reci..
|
|
|
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|

|
|
Pa svi koji cak malo vole sebe bi trebalo redovno da peru zube...
Samo samima sebi mogu naneti stetu, nikome vise...
|
|
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
Nosim aparatić za zube pa mi je higijena zubi izuzetno bitna. Kad ne bi bila, imala bi velikih problema nakon skidanja aparatića. Inače, imam prirodno bijele zube, ali kako nosim aparatić već dvije godine, on je poprimio tamniju nijansu zbog kava, Cole, slatkiša (koje obožavam), koja se s vremenom jednostavno više ne može isprati. Sad samo čekam da se aparatić napokon skine i da mi zubi zabljesnu u čitavoj svojoj ispravnosti i bjelini.
Nemam neki poseban strah od zubara ni stomatologa, sve se pretrpi i prolazno je. Ali moram priznat da sam se dosta izmučila s aparatićem i imala svakojake probleme s njim. Od ranjavanja usnog mesa, krvarenja desni, do iritirajuće boli svaki put kad su se zubi pomicali, ali tješim se da će mi se jednom isplatiti.
E da, svjež dah mi je apsolutni imperativ! Uvijek, ali uvijek sa sobom imam winterfresh bombone, i nikad ne izlazim iz kuće neopranih zubi.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|

|
|
Citat: | Ali moram priznat da sam se dosta izmučila s aparatićem i imala svakojake probleme s njim. Od ranjavanja usnog mesa, krvarenja desni |
Tacno znam na sta mislis! Ni meni nije bilo bolje.
Ali kao sto kazu "sve za lepotu" a ja bih jos dodala "i za zdravlje".
|
|
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
ja imam bas bele zube iako psim,ali stvarno mnogo vodim racuna o njima!
|
|
 |
sandrica83 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99

|
|
ne pusim,redovito ih perem i zadovoljna sam njima
|
|
|
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Nema lepšeg "ukrasa" od blistavo belih zuba! Imam prirodno bele zube, tako da nemam problema s'tim...međutim, imam toliki strah od zubara da je to čudo neviđeno, pa makar se radilo samo o kontroli... ...jedino kad treba da odem za cirkon, odložim sve obaveze i sedam na stolicu s osmehom...
|
|
 |
golubb Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Jan 2008 Poruke: 2

|
|
i ja imam bijele zube iako pusim ali ih i odrzavam.Nikad u zivotu me zub nije zabolio
|
_________________ AAAAAAAA |
|
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
redovno odrzavanje,i sto manje slatkisa,meni su beli iako pusim,ali nista slatko ne jedem
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Slatko toliko ne konzumiran tako da...
Zube redovito peren 3 puta na dan, sa sobon uvik iman zelene zvake orbit
al se opet bojin zubara
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|