www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Beli zubi i svež dah!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
Ivvana
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 23, 2007 10:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam dobila iz Amerike neke trakice-Crest whitestrips classic-za izbeljivanje zuba i odlicne su!Samo ne mogu da ih pronadjem kod nas nigde!

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 24, 2007 2:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nista novo...kod nas retko koja dobra stvar moze da se pronadje. Wink

matrix2203
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Feb 2007
Mesto: Cakovec

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 24, 2007 2:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja zube redovito perem pa mogu reci da imam bijele,ali sta se tice onih koji ih ne peru neznam to stvarno nije pametno...sta ce im jednog dana muz ili zena reci.. Laughing Laughing

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 24, 2007 2:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa svi koji cak malo vole sebe bi trebalo redovno da peru zube...
Samo samima sebi mogu naneti stetu, nikome vise... Wink

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 25, 2007 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nosim aparatić za zube pa mi je higijena zubi izuzetno bitna. Kad ne bi bila, imala bi velikih problema nakon skidanja aparatića. Inače, imam prirodno bijele zube, ali kako nosim aparatić već dvije godine, on je poprimio tamniju nijansu zbog kava, Cole, slatkiša (koje obožavam), koja se s vremenom jednostavno više ne može isprati. Sad samo čekam da se aparatić napokon skine i da mi zubi zabljesnu u čitavoj svojoj ispravnosti i bjelini. Laughing

Nemam neki poseban strah od zubara ni stomatologa, sve se pretrpi i prolazno je. Ali moram priznat da sam se dosta izmučila s aparatićem i imala svakojake probleme s njim. Od ranjavanja usnog mesa, krvarenja desni, do iritirajuće boli svaki put kad su se zubi pomicali, ali tješim se da će mi se jednom isplatiti.

E da, svjež dah mi je apsolutni imperativ! Uvijek, ali uvijek sa sobom imam winterfresh bombone, i nikad ne izlazim iz kuće neopranih zubi.

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 25, 2007 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Ali moram priznat da sam se dosta izmučila s aparatićem i imala svakojake probleme s njim. Od ranjavanja usnog mesa, krvarenja desni

Tacno znam na sta mislis! Ni meni nije bilo bolje.
Ali kao sto kazu "sve za lepotu" a ja bih jos dodala "i za zdravlje".

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 12, 2007 5:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja imam bas bele zube iako psim,ali stvarno mnogo vodim racuna o njima!

sandrica83
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 2:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne pusim,redovito ih perem i zadovoljna sam njima

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema lepšeg "ukrasa" od blistavo belih zuba! Mr. Green Imam prirodno bele zube, tako da nemam problema s'tim...međutim, imam toliki strah od zubara da je to čudo neviđeno, pa makar se radilo samo o kontroli... ...jedino kad treba da odem za cirkon, odložim sve obaveze i sedam na stolicu s osmehom... Very Happy

golubb
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 13 Jan 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 15, 2008 1:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja imam bijele zube iako pusim ali ih i odrzavam.Nikad u zivotu me zub nije zabolio Very Happy

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 8:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

redovno odrzavanje,i sto manje slatkisa,meni su beli iako pusim,ali nista slatko ne jedem

bilo vezano za tu osobu ...

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 07, 2008 11:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slatko toliko ne konzumiran tako da...
Zube redovito peren 3 puta na dan, sa sobon uvik iman zelene zvake orbit Cool
al se opet bojin zubara Sad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Beli zubi i svež dah! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon