www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Seks ne smije boljeti
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
kleoluda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 16 Mar 2008

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ptolemej je napisao/la sledeće:
Žao mi je cura prvi put ali ako ste dovoljno nježni ne mora boljet
to nema nikakve veze !!!!to je cijepanje himena i mora boljeti svaku djevojku,neku vise neku manje!

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 10, 2008 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^pa bas i ne mora Wink

elem, ja protiv malo slatkog bola nemam nista Cool

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Dedda
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 18 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 10, 2008 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...ако се мало више потрудите неће толико болети... Mr. Green

Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me"

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 07, 2008 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:

ja takodjer. dapace, volim taj bol. priznajem,sto cu.
no, u poslijednje vrijeme i nije prijatan taj bol, sve me po cijelom stomaku prozima i poslije seksa. bas jak, tupi bol. again moram doktoru. mozda da postanem doktor, bude mi najbolje.

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 06, 2009 11:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ovo je glupost Exclamation Hvala Bogu da ce boljeti. em nije dovoljno vlažna odmah, em nije raspoložena, nije opuštena, mnogo je razloga zasto ce boljeti Rolling Eyes

Anđela je napisao/la sledeće:
nastasenjka je napisao/la sledeće:

ja takodjer. dapace, volim taj bol. priznajem,sto cu.
no, u poslijednje vrijeme i nije prijatan taj bol, sve me po cijelom stomaku prozima i poslije seksa. bas jak, tupi bol. again moram doktoru. mozda da postanem doktor, bude mi najbolje.

Kad smo kod ovog zadnji put kad smo ja i moj dečkić imali odnos.. on je tolikom jačinom prodro u mene iako sam ja bila vlažna, toliko me zaboljelo da sam počela plakati, mislila sam da sam prokrvarila, da mi je nesto povrijedio boze sačuvaj, tolikom jačinom je prodro da sam počela plakati, hahahaha a nikad nisam plakala u zivotu zbog sexa, i sad se mislim sta li je to bilo? mozda je ušao prejako pa "udrio u nesto" SVOM SNAGOM UFFF Mr. Green Mr. Green .

[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ̵̡Ӝ Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš,
bit ćeš u opasnosti da umreš bez ljubavi.
Zavoli nešto što nije savršeno
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Seks ne smije boljeti Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon