:: |
Autor |
Poruka |
kleoluda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Mar 2008 Poruke: 8
|
|
Ptolemej je napisao/la sledeće: | Žao mi je cura prvi put ali ako ste dovoljno nježni ne mora boljet | to nema nikakve veze !!!!to je cijepanje himena i mora boljeti svaku djevojku,neku vise neku manje!
|
_________________ ,,ako izgubis srecu,ne placi,okreni se oko sebe i vidjeces nesto sto je vece i od srece,, |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
^pa bas i ne mora
elem, ja protiv malo slatkog bola nemam nista
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Dedda Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 18 Feb 2008 Poruke: 516
|
|
...ако се мало више потрудите неће толико болети...
|
_________________ "Now it's my time
It's my time to dream
Dream of the skies
Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me" |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: |
elem, ja protiv malo slatkog bola nemam nista |
ja takodjer. dapace, volim taj bol. priznajem,sto cu.
no, u poslijednje vrijeme i nije prijatan taj bol, sve me po cijelom stomaku prozima i poslije seksa. bas jak, tupi bol. again moram doktoru. mozda da postanem doktor, bude mi najbolje.
|
|
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Ma ovo je glupost Hvala Bogu da ce boljeti. em nije dovoljno vlažna odmah, em nije raspoložena, nije opuštena, mnogo je razloga zasto ce boljeti
Anđela je napisao/la sledeće: | nastasenjka je napisao/la sledeće: |
elem, ja protiv malo slatkog bola nemam nista |
ja takodjer. dapace, volim taj bol. priznajem,sto cu.
no, u poslijednje vrijeme i nije prijatan taj bol, sve me po cijelom stomaku prozima i poslije seksa. bas jak, tupi bol. again moram doktoru. mozda da postanem doktor, bude mi najbolje. |
Kad smo kod ovog zadnji put kad smo ja i moj dečkić imali odnos.. on je tolikom jačinom prodro u mene iako sam ja bila vlažna, toliko me zaboljelo da sam počela plakati, mislila sam da sam prokrvarila, da mi je nesto povrijedio boze sačuvaj, tolikom jačinom je prodro da sam počela plakati, hahahaha a nikad nisam plakala u zivotu zbog sexa, i sad se mislim sta li je to bilo? mozda je ušao prejako pa "udrio u nesto" SVOM SNAGOM UFFF .
[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|