:: |
Autor |
Poruka |
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Oooooooooo,Kumche...srecan rodjenda,sve najbolje....da ti se sve zeljice ispune,da budes zdrav,prav,srecan itd... :zdravica::rodjendan::rodjendan::rodjendan:
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Doveli ste me u corsokak. Nisam vican odgovaranju na emotivne teme.
@miskopisko E moj druze beogradski, naravno da se ne ljutim. Drago mi je da si me i ti ovako nespremnog upecao. Druzenje je tek pocelo. Hvala od srca!
@gaga021 Drugariceeeeeeeee, drago mi je da si i ti medju cestitanicima - nadam se da se tako kaze. Druzenja ce biti i dalje. Hvala od srca!
@malena_pula Malena, veoma lepo odabrane reci, na mestu su. Hvala od srca!
@Annabel_Lee Koleginice, nesto mi to lici na neku pesmicu koju sam vec negde cuo. - Mora da je zbog moje "zrelosti". Dopada mi se izbor. Hvala od srca!
@***Srna*** Sreco, cestitka je divna. Predivna :gladan:. Hvala od srca!
@dameski Koleginiceeeeeeeeeeeeee, zar je vec toliko kasno? - Nije, ostvarujem - nadam se. Hvala od srca!
@skorpijica Gospodjice mlada koleginice, veoma mi laska da ste me udostojili svoje cestitke povodom mog rodjendana. Veoma prikladno izabran tekst cestitke. Hvala od srca!
@Car Dusan-Silni Aldaaaaaaaaaaa2, jep, desilo se i to. Bejah mali, sada sam veliki i odrastao. A tesko da se promenim. -->> Was das Fritzle nicht gelernt hat, wird der Fritz auch nicht mehr. Hvala od srca!
@Daca CoDaaaaaaaaaaaaa, krasno - kratko i jasno. Hvala od srca!
@S*A*S*A Komsijaaaaaaaaaaaaa, vidi ti njega. Brz je ka'i svetlica. Hvala od srca!
@vive Komsiniceeeeeeee, eto prodje godina dana kao u snu. Dok se okrenes. Smehom se lecim i drzim se mlad. Hvala od srca!
@Ivankamaza 13 leto dodje, ja se ne oslobodih nocu sam da setaaaaaam.... Hvala od srca!
@PiNkLaDy Drugarice, bice sve tako - nadam se, jer nije sve u mojoj moci. Hvala od srca!
________________________________________________________________________________________________________
A sada za sve vas koja prigodna rec.
Prvo bih zeleo da sve sto ste mi pozeleli tako i bude, sto bi rekli iz vasih usta(od vaseg pera) u bozje usi. Onda svima vama ne znam ni kako da se zahvalim, jer sam ganut drugarstvom, ljubavlju, kolegijalstvom, ma... svim.
Zbog toga mi preostaje samo jos jedno veliko(jedan veliki)
:redlips2:
Nemoj sada neko da kaze da mu to ne odgovara.
Ako kojim slucajem ima nezadovoljnih povodom ovoga -->> :redlips2:, tako skrolajte na dole.
Dakle, svima jedno veliko
________________________________________________________________________________________________________
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
eeeee pa neka je sa srecom!!Nisam ni ja nesto jaka na temama gde treba dati sve od sebe da ispadnes sto jedinstveniji, ali cu ti pozeleti samo jos jaaaako puno rodjendana provedenih uz nas...i daleko vise para, ljubavi srece i svega sto inace sebi iz sveg srca zelim hehehehehehe :zagrljaj: :zagrljaj: :zagrljaj:
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Srecan rodjendan ti zelim iz duse i srca...
Neka ti se sve zelje ispune i da budes u ovoj godini najuspesniji....
Zelim ti da se ozenis ove godine,a sledece :baaaby:
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Srecan rodjendan od sveg srca
[img][/img]
[img][/img]
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Hvala svima jos sednom na toplim i dobrim zeljama.
Jako ste me svi obradovali.
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Sretan ti rodjendan i od mene
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
|
|
Hvala svima jos jednom od srca.
A sada je vreme da zelje odu u zasluzenu penziju.
_____________________________________________________________________________________________
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|