www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kumcheeeeeee slavi 13.rodjendan...:)))))))))))))))
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 9:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oooooooooo,Kumche...srecan rodjenda,sve najbolje....da ti se sve zeljice ispune,da budes zdrav,prav,srecan itd...Wink :zdravica::rodjendan::rodjendan::rodjendan:

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Doveli ste me u corsokak. Nisam vican odgovaranju na emotivne teme.
@miskopisko E moj druze beogradski, naravno da se ne ljutim. Very Happy Drago mi je da si me i ti ovako nespremnog upecao. Druzenje je tek pocelo. Hvala od srca!
@gaga021 Drugariceeeeeeeee, drago mi je da si i ti medju cestitanicima - nadam se da se tako kaze. Druzenja ce biti i dalje. Embarassed Hvala od srca!
@malena_pula Malena, veoma lepo odabrane reci, na mestu su. Hvala od srca!
@Annabel_Lee Koleginice, nesto mi to lici na neku pesmicu koju sam vec negde cuo. - Mora da je zbog moje "zrelosti". Razz Dopada mi se izbor. Hvala od srca!
@***Srna*** Sreco, cestitka je divna. Predivna :gladan:. Hvala od srca!
@dameski Koleginiceeeeeeeeeeeeee, zar je vec toliko kasno? Shocked - Nije, ostvarujem - nadam se. Hvala od srca!
@skorpijica Gospodjice mlada koleginice, veoma mi laska da ste me udostojili svoje cestitke povodom mog rodjendana. Veoma prikladno izabran tekst cestitke. Razz Hvala od srca!
@Car Dusan-Silni Aldaaaaaaaaaaa2, jep, desilo se i to. Bejah mali, sada sam veliki i odrastao. Shocked A tesko da se promenim. Razz -->> Was das Fritzle nicht gelernt hat, wird der Fritz auch nicht mehr. Hvala od srca!
@Daca CoDaaaaaaaaaaaaa, krasno - kratko i jasno. Hvala od srca!
@S*A*S*A Komsijaaaaaaaaaaaaa, vidi ti njega. Brz je ka'i svetlica. Hvala od srca!
@vive Komsiniceeeeeeee, eto prodje godina dana kao u snu. Dok se okrenes. Smehom se lecim i drzim se mlad. Razz Hvala od srca!
@Ivankamaza 13 leto dodje, ja se ne oslobodih nocu sam da setaaaaaam.... Laughing Hvala od srca!
@PiNkLaDy Drugarice, bice sve tako - nadam se, jer nije sve u mojoj moci. Hvala od srca!
________________________________________________________________________________________________________

A sada za sve vas koja prigodna rec.
Prvo bih zeleo da sve sto ste mi pozeleli tako i bude, sto bi rekli iz vasih usta(od vaseg pera) u bozje usi. Onda svima vama ne znam ni kako da se zahvalim, jer sam ganut drugarstvom, ljubavlju, kolegijalstvom, ma... svim. Embarassed
Zbog toga mi preostaje samo jos jedno veliko(jedan veliki)

:redlips2:

Nemoj sada neko da kaze da mu to ne odgovara. Razz
Ako kojim slucajem ima nezadovoljnih povodom ovoga -->> :redlips2:, tako skrolajte na dole. Very Happy
Dakle, svima jedno veliko
________________________________________________________________________________________________________

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 19, 2006 9:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eeeee pa neka je sa srecom!!Nisam ni ja nesto jaka na temama gde treba dati sve od sebe da ispadnes sto jedinstveniji, ali cu ti pozeleti samo jos jaaaako puno rodjendana provedenih uz nas...i daleko vise para, ljubavi srece i svega sto inace sebi iz sveg srca zelim hehehehehehe :zagrljaj: :zagrljaj: :zagrljaj:

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 26

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 8:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan ti zelim iz duse i srca...
Neka ti se sve zelje ispune i da budes u ovoj godini najuspesniji....
Zelim ti da se ozenis ove godine,a sledece :baaaby: Laughing Laughing

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan od sveg srca

[img][/img]
[img][/img]

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 23, 2006 10:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala svima jos sednom na toplim i dobrim zeljama. Very Happy
Jako ste me svi obradovali.

Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 9:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sretan ti rodjendan i od mene Wink

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 9:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala svima jos jednom od srca. Very Happy Very Happy Very Happy
A sada je vreme da zelje odu u zasluzenu penziju. Wink

_____________________________________________________________________________________________

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Kumcheeeeeee slavi 13.rodjendan...:))))))))))))))) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon