www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prevara-tko vise vara u vezi, muskarci ili zene?
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  

Da li biste oprostili prevaru??
DA!
11%
 11%  [ 1 ]
NE, nikada.
55%
 55%  [ 5 ]
Prvi put da.
33%
 33%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 9

Autor Poruka
pamelaAVS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Jan 2007

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

HM pa mislim da su to avantura promena,a sto moze da puno kosta

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 5:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je jedini razlog avantura Wink

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 10:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i istrazivanja su pokazala, a i znam to iz zivota! naravno da DEVOJKE VISE VARAJU! samo devojke su toliko oprezne da je to jako tesko provaliti!

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da,da mi devojke smo opake. hm. Ok,varamo i mi. I ne mogu reci da ne pomislim na nekom tamo "neponatog macana" onako usput,ali to ne znaci da cu prevariti svog decka.
Varamo zato sto:
1)zanima nas
2)uzbudljivo je
3)ipak je i to ljudski ( u neku ruku)
4)skotovi smo u dusi

ali sve dok ne upecamo onu pravu osobu ili dok ona nas ne upeca,ili dok ne sazrimo dovoljno.. onda "prevara" gubi na znacaju.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 11:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I jedni i drugi smo skotovi (i zene i muskarci) varamo svi podjednako...
JA nikada nisam varao ali sam zato bio prevaren,dok je moj drug varao devojku tako da mislim da nema tu ko vise vara,sto rece kapljica za one prevarene muskarce zene ce biti te koje vise varaju a za prrevarene zene muskarci ce biti ti koji vise varaju.A mislim da se vara podjednako i to zbog glupih razloga,ako ti vise nije s nekim lepo ostavi ga a nemoj da ga varas,....

....tvoj i u dobru i u zlu....

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma to zavisi od osobe do osobe, i pol nema nikakve veze sa tim. Nekome je prevara izazov, a nekome glupost.
Ja sam imao prilika da prevarim, i pored toga sto mi je bilo odvratno u vezi u kojoj sam tada bio, pa nisam.

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 12:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zelja da se proba malo sa strane Wink

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 2:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je to tu negdje podjenako ali sve ovisi od veze i od osobe

dragoje
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 17 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 10:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada ne bi nastala prevara da je prethodna veza valjala. Mislim - cim pocne neko drugi da me privlaci, to znaci da nije dobra prethodna veza. ne da ja ne volim dovoljno tog momka, vec jednstavno... Ne volim ga kao nekad., A to je dovoljan razlog za raskid.

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oprostila bih, ako sam u manje ozbiljnoj vezi, i ako je to kratka prevara za jednu noc,,, ako bi i on meni oprostio,,, a iz iskustva znam da mi zene vise varamo... Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eto ja iz iskustva znam da mi zene manje varamo.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
sta je starije kokoska ili jaje?

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 8:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaje, dokazano je, pisalo je u novinama. Shocked

Ma zavisi kako god koga... Very Happy Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Prevara-tko vise vara u vezi, muskarci ili zene? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon