:: |
Da li biste oprostili prevaru?? |
DA! |
|
11% |
[ 1 ] |
NE, nikada. |
|
55% |
[ 5 ] |
Prvi put da. |
|
33% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 9 |
|
Autor |
Poruka |
pamelaAVS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 35
|
|
HM pa mislim da su to avantura promena,a sto moze da puno kosta
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
mislim da je jedini razlog avantura
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
i istrazivanja su pokazala, a i znam to iz zivota! naravno da DEVOJKE VISE VARAJU! samo devojke su toliko oprezne da je to jako tesko provaliti!
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Da,da mi devojke smo opake. hm. Ok,varamo i mi. I ne mogu reci da ne pomislim na nekom tamo "neponatog macana" onako usput,ali to ne znaci da cu prevariti svog decka.
Varamo zato sto:
1)zanima nas
2)uzbudljivo je
3)ipak je i to ljudski ( u neku ruku)
4)skotovi smo u dusi
ali sve dok ne upecamo onu pravu osobu ili dok ona nas ne upeca,ili dok ne sazrimo dovoljno.. onda "prevara" gubi na znacaju.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
I jedni i drugi smo skotovi (i zene i muskarci) varamo svi podjednako...
JA nikada nisam varao ali sam zato bio prevaren,dok je moj drug varao devojku tako da mislim da nema tu ko vise vara,sto rece kapljica za one prevarene muskarce zene ce biti te koje vise varaju a za prrevarene zene muskarci ce biti ti koji vise varaju.A mislim da se vara podjednako i to zbog glupih razloga,ako ti vise nije s nekim lepo ostavi ga a nemoj da ga varas,....
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ma to zavisi od osobe do osobe, i pol nema nikakve veze sa tim. Nekome je prevara izazov, a nekome glupost.
Ja sam imao prilika da prevarim, i pored toga sto mi je bilo odvratno u vezi u kojoj sam tada bio, pa nisam.
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
zelja da se proba malo sa strane
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
mislim da je to tu negdje podjenako ali sve ovisi od veze i od osobe
|
|
|
|
|
|
dragoje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 74
|
|
Nikada ne bi nastala prevara da je prethodna veza valjala. Mislim - cim pocne neko drugi da me privlaci, to znaci da nije dobra prethodna veza. ne da ja ne volim dovoljno tog momka, vec jednstavno... Ne volim ga kao nekad., A to je dovoljan razlog za raskid.
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Oprostila bih, ako sam u manje ozbiljnoj vezi, i ako je to kratka prevara za jednu noc,,, ako bi i on meni oprostio,,, a iz iskustva znam da mi zene vise varamo...
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
eto ja iz iskustva znam da mi zene manje varamo.
sta je starije kokoska ili jaje?
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Jaje, dokazano je, pisalo je u novinama.
Ma zavisi kako god koga...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|