:: |
Autor |
Poruka |
jeka_ks GiGijeva miljenica

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac

|
|
Ma super je sve to ali dobar glumac je ipak dobar glumac a komp je ipak samo masina!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
 |
robik Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Okt 2002 Poruke: 46 Mesto: Wien
|
|
I ja se slazem da ce to uskoro stici eto Final Fantasy je pocetak takve ere a kako ce tek da bude za 10 - 20 godina aaaaaauuuuuuu.
|
|
|
|
|
 |
Eladan Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 1685 Mesto: different realities...

|
|
Manhattan je napisao/la sledeće: | Nisam ni usput pomenula da animacijom ne može da se napravi dobar film (dodjavola, i ja sam gledala Gospodare prstenova, Matrix...etc) |
Ovo je jedini deo posta s kojim se ne slažem (i to ne suštinski već činjenično: prvo reč je o Gospodaru Prstenova (singular a ne plural) a drugo tu animacija nije dominatna (osim u slučaju Goluma, ali i za njega je bio potreban glumac, Endi Serkis))
A sve više će biti blue screen filmova, gde će se glumci ispomagati animacijama, glumiće sa nekim tek kasnije generisanim likovima. No, živo meso (i emociju) neće ništa moći da zameni
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
 |
sabre Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2005 Poruke: 244 Mesto: Banja Luka

|
|
Nijedan film se ne snima bez zivih glumaca. Makar oni samo pozajmljivali glas,bili potrebni za motion capture tehniku ili za facijalnu animaciju,uvijek ce se zivi glumac morati koristiti pri snimanju filma.
|
_________________ SK |
|
|
|
 |
Dejan1973 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 51
Datum registracije: 11 Okt 2005 Poruke: 101 Mesto: Banjaluka

|
|
Mislim da se slazete sa mnom, kad dizete neki film , prvo gledate koji je glumac, ili ?
|
|
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Bilo je dosta pokusaja ali ja jos ne pamtim ni jedan da kazem wooow. Znaci josh nije snimljen takav film da bi mogao da zameni zivog coveka. Sky Captain je film koji je radjen na tu foru a koji pokazuje koliko je sve to jos nesavrseno.
|
|
|
|
|
 |
pokemon21 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora

|
|
Animacija ne moze da zamijeni glumca nikako,pa svaki animirani film opet cine glumci koji svojim glasom doprinose popularnosti filma.Ja kad sam cuo u Shrek 2 glas Edi Marfija,ma nema kralj je,kompjuter ne moze da zamijeni glumce to je glupost
|
|
|
|
|
 |
Liliana Upozorenja: 2 od 3 Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 360 Mesto: Beograd

|
|
ne svidja mi se bas nesto ta ideja. svaka cast kompjuterima, ali dzordz kluni, andjelina, bred su ipak...
|
_________________ SlatkaMala |
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
sigurno da ce se uticaj tehnologije povecati ali su ljudi ono sto cine filmove zanimljivim
|
|
|
|
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Filmovi sa kompjuterski generisanim likovima imali bi sve osim jedne stvari, a to je dusa. Zivim ljudima potrebni su zivi idoli. Poneki animirani film i moze da prodje, ali smatram da su glumci nezamenljivi. Zamislite animirani lik na dodeli oskara ili zlatne palme....
|
|
|
|
|
 |
**victoriano** Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 5282

|
|
desice se to,ali ipak..bolje je kad je glumac pravi...realniji su pokreti(npr.ako neko padne nsiz stepenice bice 2x realniej nego komp animacijom..zar ne?)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Kao starom i uvijek istom i nepromijenjenom filmofilu, ta mi se ideja ni najmanje ne dopada, što ne znači u današnje vrijeme uznapredovane tehnologije da i neće, ali onda će sve izgubiti svoju draž. Čovjek je ipak živo biće, sa očima, glasom, dušom...mašina to nije i nikada neće umjeti.Koja to mašina ima glas jednog Šerbedžije, boju oka Mela Gibsona, osmijeh Denzela Vošintona, koja to mašinska djevojčica ima suze jedne male Dakote Fening, savrenstvo lica jedne Mišel ... koja će nas to mašina zasmijati poput Selersa ili našeg Čkalje i Paje... ne znam da će to tehnologija i kompjuter ikada biti u stanju. Neka jednostavno ostanu na crtićima koje ćemo i dalje sa uživanjem gledati, a znati da nisu živi ljudi, nego animirani likovi, sa opet posuđenim ljudskim glasovima.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|