www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Filmovi bez glumaca..
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~
::  
Autor Poruka
jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 34

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 13, 2005 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma super je sve to ali dobar glumac je ipak dobar glumac a komp je ipak samo masina! Laughing

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

robik
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Okt 2002
Mesto: Wien

PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja se slazem da ce to uskoro stici eto Final Fantasy je pocetak takve ere a kako ce tek da bude za 10 - 20 godina aaaaaauuuuuuu.

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 24 Mar 2005
Mesto: different realities...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 16, 2005 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Manhattan je napisao/la sledeće:
Nisam ni usput pomenula da animacijom ne može da se napravi dobar film (dodjavola, i ja sam gledala Gospodare prstenova, Matrix...etc)

Ovo je jedini deo posta s kojim se ne slažem (i to ne suštinski već činjenično: prvo reč je o Gospodaru Prstenova (singular a ne plural) a drugo tu animacija nije dominatna (osim u slučaju Goluma, ali i za njega je bio potreban glumac, Endi Serkis))
A sve više će biti blue screen filmova, gde će se glumci ispomagati animacijama, glumiće sa nekim tek kasnije generisanim likovima. No, živo meso (i emociju) neće ništa moći da zameni

sabre
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 14 Jul 2005
Mesto: Banja Luka

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 29, 2005 1:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nijedan film se ne snima bez zivih glumaca. Makar oni samo pozajmljivali glas,bili potrebni za motion capture tehniku ili za facijalnu animaciju,uvijek ce se zivi glumac morati koristiti pri snimanju filma.

Dejan1973
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 11 Okt 2005
Mesto: Banjaluka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 01, 2006 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da se slazete sa mnom, kad dizete neki film , prvo gledate koji je glumac, ili ?

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bilo je dosta pokusaja ali ja jos ne pamtim ni jedan da kazem wooow. Znaci josh nije snimljen takav film da bi mogao da zameni zivog coveka. Sky Captain je film koji je radjen na tu foru a koji pokazuje koliko je sve to jos nesavrseno.

pokemon21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 03 Okt 2005
Mesto: Podgorica,Crna Gora

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Animacija ne moze da zamijeni glumca nikako,pa svaki animirani film opet cine glumci koji svojim glasom doprinose popularnosti filma.Ja kad sam cuo u Shrek 2 glas Edi Marfija,ma nema kralj je,kompjuter ne moze da zamijeni glumce to je glupost

Liliana
Upozorenja: 2 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 02 Apr 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 26, 2006 9:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne svidja mi se bas nesto ta ideja. svaka cast kompjuterima, ali dzordz kluni, andjelina, bred su ipak...

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 27, 2006 5:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sigurno da ce se uticaj tehnologije povecati ali su ljudi ono sto cine filmove zanimljivim

Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Valjevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 07, 2006 2:27 am    Naslov poruke: Filmovi bez glumaca Na vrh strane Na dno strane

Filmovi sa kompjuterski generisanim likovima imali bi sve osim jedne stvari, a to je dusa. Zivim ljudima potrebni su zivi idoli. Poneki animirani film i moze da prodje, ali smatram da su glumci nezamenljivi. Zamislite animirani lik na dodeli oskara ili zlatne palme....

**victoriano**
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 23, 2006 2:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

desice se to,ali ipak..bolje je kad je glumac pravi...realniji su pokreti(npr.ako neko padne nsiz stepenice bice 2x realniej nego komp animacijom..zar ne?)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 17, 2010 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao starom i uvijek istom i nepromijenjenom filmofilu, ta mi se ideja ni najmanje ne dopada, što ne znači u današnje vrijeme uznapredovane tehnologije da i neće, ali onda će sve izgubiti svoju draž. Čovjek je ipak živo biće, sa očima, glasom, dušom...mašina to nije i nikada neće umjeti.Koja to mašina ima glas jednog Šerbedžije, boju oka Mela Gibsona, osmijeh Denzela Vošintona, koja to mašinska djevojčica ima suze jedne male Dakote Fening, savrenstvo lica jedne Mišel ... koja će nas to mašina zasmijati poput Selersa ili našeg Čkalje i Paje... ne znam da će to tehnologija i kompjuter ikada biti u stanju. Neka jednostavno ostanu na crtićima koje ćemo i dalje sa uživanjem gledati, a znati da nisu živi ljudi, nego animirani likovi, sa opet posuđenim ljudskim glasovima.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> Filmovi bez glumaca.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon