www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Gurovicu zbog Draze zabranjen ulazak u Hrvatsku
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
rujni
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 07 Sep 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 11:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sekula poglavito ti iz australije ćeš ih raščišćavat??

ovo će razumjet svatko tko je okusio..
vidiš ja nisam dolazio a to ne znači da neću ..
vrijem liječi sve..
istina je da je Tito odigrao značajnu ulogu- s voje točke gledišta vrlo pozitvno ...

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 12:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovaj Sekula je dibidus u pravu!
Za Dražom, kao i za Titom, svojevremeno su upravo fašisti raspisali novčanu nagradu od 100.000 rajhsmaraka u zlatu! Ako se dobro sećam, video sam te "poternice", za Dražu su davali i više!? Zašto? Duga priča, i dalja bi nas rasprava samo dovela u...
Nego, man'te se ćorava posla, valja nam putovati i naravno, poštovati zakone zemalja kroz koje putujemo.

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ti si Hogare s medaka glas razuma

slažem se a i gospon Sekula kakoti kažeš je dibidus u pravu-
Ljubav za domovinom( otadžbinom) najboljih sinova nacije koji su otišli u pečalbu je ogromna-
Samo Hogare s Medaka činjenica je da i ja kao i ti plaćam državi porez i to je dibidus točno. Rolling Eyes Very Happy Very Happy
P.S. Da li je medak dalekood Karaburme , čuo sam da na Karaburmi su ljudi romantični

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rujni je napisao/la sledeće:
P.S. Da li je medak dalekood Karaburme , čuo sam da na Karaburmi su ljudi romantični

Daleko, dibidus!
Otprilike kao od Kaptola do Zaprudja, ako ne i nešto dalje.
Ovo si u pravu za likove sa Karaburme.
To su stari Beogradjani. Šta dalje da ti pričam...

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 12:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa znam ja Hogare-znam ja u kojem grmu leži zec Rolling Eyes
Nego kako se s Medaka dolazi na Karaburmu- ima li trolejbus ili bus- da li su taxisti nasmješeni dok voze ulicama Karaburme.
Ta li se s prozora čuje romantična glazba strasti i požude.
Katol- Zaprudja , da li je ova razdaljina slučajno izabrana-
to su dva dijela grada koja se teško mogu uspoređivat
Zapruđe je radnički kvart( geto) malo je tu bar po meni čegase ima spomenut-

ja kao dobar dečko iz susjedstava glasno razmišljam da li su i žene na Karaburmi romantične i željne nektara ljubavi i strasti ..
Pričaj mi Hogare jer znam da se iza toga Snažnog imena krije jedna muška pjesnička duša Rolling Eyes Rolling Eyes

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 12:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rujni ja pruzam svakom ruku bez obzira na one ili one strana rujni da li sam ja razuman ? ja volim drazin lik i volicu ga dok sam ziv pa bilo nekome krivo ili ne to je njegova privatna stvar naravno hogare da se mora putovati i putovace se

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 12:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sekula_au je napisao/la sledeće:
rujni ja pruzam svakom ruku bez obzira na one ili one strana rujni da li sam ja razuman ? ja volim drazin lik i volicu ga dok sam ziv pa bilo nekome krivo ili ne to je njegova privatna stvar naravno hogare da se mora putovati i putovace se

Pa Sekula samo voli dapače obožavaj ga, ako treba svako jutro započni s njegovim likom i njegovim imenom na usnama..
To je tvoje pravo i tvoj izbor, i ja to poštivam-
ali nemoj tjerat mene ja ne sanjam takve likove- ja sanjarim žene Razz

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 12:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

niko te ne tjera od sanjanja zena nista od toga bolje radi nego sanjaj veliki pozdrav

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 12:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa moram počet delati..
imaš pravo treba raditi - zato sekula i ja navijam da idem u posjet karaburmi jer valjda tamo ima neka žena koja umje moju mladost i romantičnost da razumje
I tebi sekila pozdrav , da smu svi kao ti i ja bilo bi romantika na cijelom svijetu

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ok srecan put kad budes isao u srbiju i fino se provedi pa i nadji nesto sto da ne i ozeni se najbolje iz ex yuge djevojke:)))))))

rujni
Upućeni član
Upućeni član

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh ti odmah o ženidbi, ti si nekako čini mi se pošten dečko.
prvo upoznavanje- pa polako - pusti ženidbu?
a te australke je li vrijede čemu?

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 15, 2004 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

puno su debele nisam mislio odma da se zenis za 1 godinu ill manje najbolje odma poslije sve ode naopako

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Gurovicu zbog Draze zabranjen ulazak u Hrvatsku Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon