:: |
Autor |
Poruka |
rujni Upućeni član
|
Godine: 55
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 403
|
|
pa sekula poglavito ti iz australije ćeš ih raščišćavat??
ovo će razumjet svatko tko je okusio..
vidiš ja nisam dolazio a to ne znači da neću ..
vrijem liječi sve..
istina je da je Tito odigrao značajnu ulogu- s voje točke gledišta vrlo pozitvno ...
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Ovaj Sekula je dibidus u pravu!
Za Dražom, kao i za Titom, svojevremeno su upravo fašisti raspisali novčanu nagradu od 100.000 rajhsmaraka u zlatu! Ako se dobro sećam, video sam te "poternice", za Dražu su davali i više!? Zašto? Duga priča, i dalja bi nas rasprava samo dovela u...
Nego, man'te se ćorava posla, valja nam putovati i naravno, poštovati zakone zemalja kroz koje putujemo.
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
Ti si Hogare s medaka glas razuma
slažem se a i gospon Sekula kakoti kažeš je dibidus u pravu-
Ljubav za domovinom( otadžbinom) najboljih sinova nacije koji su otišli u pečalbu je ogromna-
Samo Hogare s Medaka činjenica je da i ja kao i ti plaćam državi porez i to je dibidus točno.
P.S. Da li je medak dalekood Karaburme , čuo sam da na Karaburmi su ljudi romantični
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
rujni je napisao/la sledeće: | P.S. Da li je medak dalekood Karaburme , čuo sam da na Karaburmi su ljudi romantični |
Daleko, dibidus!
Otprilike kao od Kaptola do Zaprudja, ako ne i nešto dalje.
Ovo si u pravu za likove sa Karaburme.
To su stari Beogradjani. Šta dalje da ti pričam...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
Pa znam ja Hogare-znam ja u kojem grmu leži zec
Nego kako se s Medaka dolazi na Karaburmu- ima li trolejbus ili bus- da li su taxisti nasmješeni dok voze ulicama Karaburme.
Ta li se s prozora čuje romantična glazba strasti i požude.
Katol- Zaprudja , da li je ova razdaljina slučajno izabrana-
to su dva dijela grada koja se teško mogu uspoređivat
Zapruđe je radnički kvart( geto) malo je tu bar po meni čegase ima spomenut-
ja kao dobar dečko iz susjedstava glasno razmišljam da li su i žene na Karaburmi romantične i željne nektara ljubavi i strasti ..
Pričaj mi Hogare jer znam da se iza toga Snažnog imena krije jedna muška pjesnička duša
|
|
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
rujni ja pruzam svakom ruku bez obzira na one ili one strana rujni da li sam ja razuman ? ja volim drazin lik i volicu ga dok sam ziv pa bilo nekome krivo ili ne to je njegova privatna stvar naravno hogare da se mora putovati i putovace se
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
sekula_au je napisao/la sledeće: | rujni ja pruzam svakom ruku bez obzira na one ili one strana rujni da li sam ja razuman ? ja volim drazin lik i volicu ga dok sam ziv pa bilo nekome krivo ili ne to je njegova privatna stvar naravno hogare da se mora putovati i putovace se |
Pa Sekula samo voli dapače obožavaj ga, ako treba svako jutro započni s njegovim likom i njegovim imenom na usnama..
To je tvoje pravo i tvoj izbor, i ja to poštivam-
ali nemoj tjerat mene ja ne sanjam takve likove- ja sanjarim žene
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
niko te ne tjera od sanjanja zena nista od toga bolje radi nego sanjaj veliki pozdrav
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
pa moram počet delati..
imaš pravo treba raditi - zato sekula i ja navijam da idem u posjet karaburmi jer valjda tamo ima neka žena koja umje moju mladost i romantičnost da razumje
I tebi sekila pozdrav , da smu svi kao ti i ja bilo bi romantika na cijelom svijetu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok srecan put kad budes isao u srbiju i fino se provedi pa i nadji nesto sto da ne i ozeni se najbolje iz ex yuge djevojke:)))))))
|
|
|
|
|
|
rujni Upućeni član
|
|
|
eh ti odmah o ženidbi, ti si nekako čini mi se pošten dečko.
prvo upoznavanje- pa polako - pusti ženidbu?
a te australke je li vrijede čemu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
puno su debele nisam mislio odma da se zenis za 1 godinu ill manje najbolje odma poslije sve ode naopako
|
|
|
|
|
|
|