:: |
Autor |
Poruka |
jenniferlopez Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Feb 2006 Poruke: 19
|
|
treba hitno da dobijem menstruaciju jer idem na putovanje,do sada mi je skoro uvek bila redovna,na 23-25 dana dobijem a sada je proslo 37 i ja jos ni simptome nemam,mada se neki put pojave a neki put ne.Osim pilula za odlaganje koje ne zelim da koristim,postoji li drugi,prirodni nacin da odmah dobijem ili da odlozim (u subotu idem)?
|
_________________ Duboko veruj u ono sto zelis i zapamti : izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli! |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
jenniferlopez je napisao/la sledeće: | treba hitno da dobijem menstruaciju jer idem na putovanje,do sada mi je skoro uvek bila redovna,na 23-25 dana dobijem a sada je proslo 37 i ja jos ni simptome nemam,mada se neki put pojave a neki put ne.Osim pilula za odlaganje koje ne zelim da koristim,postoji li drugi,prirodni nacin da odmah dobijem ili da odlozim (u subotu idem)? |
koliko ja znam, osim tih pilula , prirodni nacin NE postoji..ako je proslo 37 dana...a obicno dobijes na 23-25 dana, zar ne mislis da je to malo zabrinjavajuce?Ne bih volela da te uplasim, ali pre nego odes u subotu, mozda bi bilo bolje da posetis ginekologa..jer kasnjenje od 15 dana ume da bude zabrinjavajuce
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
joj ne to ahahha svaki put mi se raspolozenje pokvari kad se blize ti ruzicasti dani
|
|
|
|
|
|
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
okay...ovo je dobra informacija...pola nisam skontala o cemu ste pisali ali ipak je super....nego kad je najlakse da zatrudnis...odma posle menstruacije?
|
|
|
|
|
|
markokuznik Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 21 Feb 2007 Poruke: 20
|
|
Sto rece neko "jadne cure!"
Stvarno toliko problema oko menstruacije i trudnoce, a mi muski samo moramo da idemo u vojsq i tek u starosti problemi sa mokrenjem i prostatom...Ne bih se menjao!
E, ima da postanem ginekolog!
|
|
|
|
|
|
nina81 Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!
|
|
hehe.....i nemorate vise u vojsku, ko nezeli ....samo ti postani ginekolog....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|