www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sve o menstrualnom ciklusu
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
jenniferlopez
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 26 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 1:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

treba hitno da dobijem menstruaciju jer idem na putovanje,do sada mi je skoro uvek bila redovna,na 23-25 dana dobijem a sada je proslo 37 i ja jos ni simptome nemam,mada se neki put pojave a neki put ne.Osim pilula za odlaganje koje ne zelim da koristim,postoji li drugi,prirodni nacin da odmah dobijem ili da odlozim (u subotu idem)?

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 10:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jenniferlopez je napisao/la sledeće:
treba hitno da dobijem menstruaciju jer idem na putovanje,do sada mi je skoro uvek bila redovna,na 23-25 dana dobijem a sada je proslo 37 i ja jos ni simptome nemam,mada se neki put pojave a neki put ne.Osim pilula za odlaganje koje ne zelim da koristim,postoji li drugi,prirodni nacin da odmah dobijem ili da odlozim (u subotu idem)?

koliko ja znam, osim tih pilula , prirodni nacin NE postoji..ako je proslo 37 dana...a obicno dobijes na 23-25 dana, zar ne mislis da je to malo zabrinjavajuce?Ne bih volela da te uplasim, ali pre nego odes u subotu, mozda bi bilo bolje da posetis ginekologa..jer kasnjenje od 15 dana ume da bude zabrinjavajuce Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 16, 2006 7:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj ne to ahahha svaki put mi se raspolozenje pokvari kad se blize ti ruzicasti dani

LudacaFL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Dec 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 15, 2007 6:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

okay...ovo je dobra informacija...pola nisam skontala o cemu ste pisali ali ipak je super....nego kad je najlakse da zatrudnis...odma posle menstruacije?

markokuznik
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 21 Feb 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 22, 2007 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto rece neko "jadne cure!"

Stvarno toliko problema oko menstruacije i trudnoce, a mi muski samo moramo da idemo u vojsq i tek u starosti problemi sa mokrenjem i prostatom...Ne bih se menjao!

Idea E, ima da postanem ginekolog! Wink

nina81
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 15 Jun 2005
Mesto: tamo gde je on!!!!

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 22, 2007 6:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Razz hehe.....i nemorate vise u vojsku, ko nezeli Wink ....samo ti postani ginekolog.... Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Sve o menstrualnom ciklusu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon