:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
da....zadnji put s bivsim, i bilo je predobro....iako malo smiješno ...jer se on napalija čin me vidija...a još kad san rukicama dodatno stimulirala,..bija je gotov nakon minute
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Jeste,par puta i mogla sam se samo nasmijat, što sad, kolika je strast toliko traje i odnos!
|
|
|
|
|
|
pussycatvk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 63 Mesto: Vinkovci
|
|
O da, događa mi se to! Super mi je to... smatram to komplimentom... onda samo malo čekam da dođe sebi i idemo dalje... hehe...
|
_________________ Relax... take it easy... |
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
da..svaki put kad se vidimo to je prvo.on bude naprosto lud
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | Ponekad sam zlocesta pa to radim na javnim mjestima, namjerno, jer znam da me tamo ne moze imati...kafic, kino, ulica... 8) |
Zasto je meni ovo jakoo poznato mOŽDA zATO jer to i ja volin radit
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Idealno_losha je napisao/la sledeće: | ametist heart je napisao/la sledeće: | Ponekad sam zlocesta pa to radim na javnim mjestima, namjerno, jer znam da me tamo ne moze imati...kafic, kino, ulica... 8) |
Zasto je meni ovo jakoo poznato mOŽDA zATO jer to i ja volin radit |
I ja to volim raditi..
Ali da,uspela sam
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Iskreno meni je za hvalu da osoba odreaguje na sitnicu sa moje strane da se "popali" ali da svrsi za minut meni bi to bilo glupo i savetovala bih mu da sledeceg puta pre nego sto krene na tu vrstu provoda pokloni sebi nekih petnaestak minuta i dobro se isprazni u kupatilu da bi duze uzivao ma koliko bilo vruce sa mnom
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
O, da... više puta... nekada je i minut mnogo...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
duca19 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Avg 2008 Poruke: 152 Mesto: Lazarevac
|
|
|
|
|
ns21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 63 Mesto: Zemun
|
|
Hehe, desilo se da je svrsio cim je usao - posle sam se razmisljala da li se to uopste racuna u sex
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
Naravno da mi se desavalo... da se napalim ko kreten i svrsim za par minuta...
ali kad sam bio klinac od 17 godina...
Pa sam se par puta obrukao...
Bash bih volio da dozivim da me sad, neka ribetina, toliko napali da svrsim za 60 sekundi..
Hm...kad je nikolas kejdz svrsio za 60 secundi sa andjom,
i nestao...
Siguran sam da bi i ja prvi put sa njom svrsio za 60 secundi...i
Ali da pre toga nisam imao sex jedno dva mjeseca...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|