www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li ste ikada...
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da....zadnji put s bivsim, i bilo je predobro....iako malo smiješno ...jer se on napalija čin me vidija...a još kad san rukicama dodatno stimulirala,..bija je gotov nakon minute Mr. Green Mr. Green

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 27, 2007 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste,par puta i mogla sam se samo nasmijat, što sad, kolika je strast toliko traje i odnos!

pussycatvk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 09 Feb 2007
Mesto: Vinkovci

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 27, 2007 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O da, događa mi se to! Super mi je to... smatram to komplimentom... onda samo malo čekam da dođe sebi i idemo dalje... hehe... Twisted Evil

mrgude
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Mar 2007

namibia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 29, 2007 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da..svaki put kad se vidimo to je prvo.on bude naprosto lud Twisted Evil

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 31, 2007 4:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ametist heart je napisao/la sledeće:
Ponekad sam zlocesta pa to radim na javnim mjestima, namjerno, jer znam da me tamo ne moze imati...kafic, kino, ulica... Embarassed 8)

Zasto je meni ovo jakoo poznato Wink mOŽDA zATO jer to i ja volin radit Wink

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 17, 2008 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Idealno_losha je napisao/la sledeće:
ametist heart je napisao/la sledeće:
Ponekad sam zlocesta pa to radim na javnim mjestima, namjerno, jer znam da me tamo ne moze imati...kafic, kino, ulica... Embarassed 8)

Zasto je meni ovo jakoo poznato Wink mOŽDA zATO jer to i ja volin radit Wink

I ja to volim raditi.. Embarassed Wink

Ali da,uspela sam Very Happy

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 18, 2008 2:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno meni je za hvalu da osoba odreaguje na sitnicu sa moje strane da se "popali" ali da svrsi za minut meni bi to bilo glupo i savetovala bih mu da sledeceg puta pre nego sto krene na tu vrstu provoda pokloni sebi nekih petnaestak minuta i dobro se isprazni u kupatilu da bi duze uzivao ma koliko bilo vruce sa mnom Wink

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 18, 2008 9:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O, da... više puta... nekada je i minut mnogo... Razz Embarassed Wink

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

duca19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Avg 2008
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 05, 2008 2:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desilo se par puta.

ns21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 14 Sep 2006
Mesto: Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 05, 2008 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehe, desilo se da je svrsio cim je usao - posle sam se razmisljala da li se to uopste racuna u sex

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 09, 2011 3:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da mi se desavalo... Wink da se napalim ko kreten i svrsim za par minuta...
ali kad sam bio klinac od 17 godina... Wink
Pa sam se par puta obrukao... Neutral
Bash bih volio da dozivim da me sad, neka ribetina, toliko napali da svrsim za 60 sekundi.. Shocked Laughing Laughing Laughing
Hm...kad je nikolas kejdz svrsio za 60 secundi sa andjom,
i nestao...
Siguran sam da bi i ja prvi put sa njom svrsio za 60 secundi...i
Ali da pre toga nisam imao sex jedno dva mjeseca... Wink

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Da li ste ikada... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon