:: |
Autor |
Poruka |
nenadmorpheus Just me

|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd

|
|
Svako se trudi da ostavi neki utisak, nesto po cemu ce ga neko pamtiti, nesto po cemu ce ga ljudi prepoznavati. Ali nemoze se svuda stici, sve uraditi i na kraju nemoze se svima udovoljiti. Tako da bi ova misao mogla da se svakog sekunda primenjuje. Kome nedostajem ? Sta radi moj najbolji drug sada? Gde mo je trenutno devojka? Sta li radi ....
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
 |
nesanica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 89

|
|
veruj mi sa tobom ili bez tebe zivot ide dalje. tesko je to poverovati i cuje se uzasno ali tako je. samo pomisli na neku osobu koju si poznavao i umrla je. kazi mi, koliko puta u ovoj godini si se setio na tu osobu. jedanput, dvaput? mozda nijednom? ljudi smo stvoreni da zaboravljamo lose stvari inace ne bi mogli normalno zivjeti.
|
_________________ Život je ljep, ako znaš da ga živiš! |
|
|
|
 |
EstaTiC_FeAR Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Jan 2005 Poruke: 6

|
|
ex...
procitajte pesmu milorada pavkovica .. valjda se tako on zove.. rekvijem... i raztumacite je pa ce da shvatite..
inace...
Ko da je bitno sta ce biti kad tebe vise nema..
|
|
|
|
|
 |
black_angel_421 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 10 Mesto: Ue

|
|
Slazhem se.. zar je toliko bitno shta ce se deshawati ako mi nismo tu?
Ali uprkos toj teoriji, ne mogu sebe naterati da se okrenem i ne patim zbog swog tog 'nekada' odlaska..
Suwishe wolim zhiwot, sa swe manama koje ima i nezgodama koje nam nosi, da bih ga se tako lako odrekla...
|
_________________ bLaCk AnGel 421...
. . . crni andjeo koji donosi belinu i chini da stvari opet sinu starim sjajem. . .
4ever
1philosopy |
|
|
|
 |
shadowman77 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166

|
|
Veliki mudraci su rekli onog momenta kad shvatis jednog dana da ces da umres onda ti djetinstvo prestaje i pocinje era zrelog covjeka.
Pa ja vjerujem u zivot poslije smrti i to je mozda jedini razlog zasto se ne bojim toliko smrti. Jer vjeruem da cu biti sa mojim precima koji su bili samo tako dobri ljudi.
|
|
|
|
|
 |
Makro Sudbina Pravi Greske

|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land

|
|
Ne razmisljam o tome, niti mi je stalo da nesto ucinim da bi neko pamtio.
Koliko se puta istorija promenula do sada i mi to ni sami ne znamo.
Sve se vremenom brise, pa tako i najblizi.
Nije bitno sta ce i kako ce biti kad nas ne bude bilo, vec je bitno sta ce i kako ce da bude dok nas jos ima!
Jednom se zivi ovim zivotom, zato zivite u sadasnjosti.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
 |
ivaaaaaa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 192

|
|
to je po meni najgori osecaj...sram,neprijatnost,svejedno...uh,uzas...dodje mi da propadnem u zemlju,a sto je najgore ukopam se u mestu,usta zatvorim i ne znam kako da se izvucem iz toga..
|
|
|
|
|
 |
Astral Projection Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 77 Mesto: Spiritual Dimension

|
|
Citat: | Veliki mudraci su rekli onog momenta kad shvatis jednog dana da ces da umres onda ti djetinstvo prestaje i pocinje era zrelog covjeka. |
Znaci ja sam postao zreo covjek sa 14 god? Zanimljivo...
|
_________________ :: Mind altering psychedelic trip :: |
|
|
|
 |
kika_sd Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo

|
|
Ljudi zive i posle smrti u secanjima,u svojim delima,u dusama onih koji ostaju posle njega.Nadam se da kada se moj zivot prekine,da cu jos dugo ziveti.Fizicka smrt nije prava smrt.Prava smrt je zaborav!!!!
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Kakva nepostojanost kada duh egzistira zauvek? Duh i ono svojstveno, posebno, originalno - zapis koji svako od nas nosi i ostavlja poput otiska prsta na duhovnom nivou
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
PETRO CAR Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Maj 2008 Poruke: 4 Mesto: šta te briga

|
|
Ma nije to ništa strašno samo pogledaš neki dobri film i gotovo
|
_________________ Onde gde je blago,tu je srcu drago!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|