www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Osecaj nepostojanosti...
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~
::  
Autor Poruka
nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 08, 2005 12:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svako se trudi da ostavi neki utisak, nesto po cemu ce ga neko pamtiti, nesto po cemu ce ga ljudi prepoznavati. Ali nemoze se svuda stici, sve uraditi i na kraju nemoze se svima udovoljiti. Tako da bi ova misao mogla da se svakog sekunda primenjuje. Kome nedostajem ? Sta radi moj najbolji drug sada? Gde mo je trenutno devojka? Sta li radi ....

We walk around just playin' the violin behind you

nesanica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 06 Apr 2005

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 08, 2006 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

veruj mi sa tobom ili bez tebe zivot ide dalje. tesko je to poverovati i cuje se uzasno ali tako je. samo pomisli na neku osobu koju si poznavao i umrla je. kazi mi, koliko puta u ovoj godini si se setio na tu osobu. jedanput, dvaput? mozda nijednom? ljudi smo stvoreni da zaboravljamo lose stvari inace ne bi mogli normalno zivjeti.

EstaTiC_FeAR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 14 Jan 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 08, 2006 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ex...
procitajte pesmu milorada pavkovica .. valjda se tako on zove.. rekvijem... i raztumacite je pa ce da shvatite..
inace...
Ko da je bitno sta ce biti kad tebe vise nema..

black_angel_421
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Ue

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 13, 2006 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazhem se.. zar je toliko bitno shta ce se deshawati ako mi nismo tu?
Ali uprkos toj teoriji, ne mogu sebe naterati da se okrenem i ne patim zbog swog tog 'nekada' odlaska..
Suwishe wolim zhiwot, sa swe manama koje ima i nezgodama koje nam nosi, da bih ga se tako lako odrekla... Confused

1philosopy

shadowman77
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 27 Nov 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 1:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veliki mudraci su rekli onog momenta kad shvatis jednog dana da ces da umres onda ti djetinstvo prestaje i pocinje era zrelog covjeka.
Pa ja vjerujem u zivot poslije smrti i to je mozda jedini razlog zasto se ne bojim toliko smrti. Jer vjeruem da cu biti sa mojim precima koji su bili samo tako dobri ljudi.

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne razmisljam o tome, niti mi je stalo da nesto ucinim da bi neko pamtio.
Koliko se puta istorija promenula do sada i mi to ni sami ne znamo.

Sve se vremenom brise, pa tako i najblizi.

Nije bitno sta ce i kako ce biti kad nas ne bude bilo, vec je bitno sta ce i kako ce da bude dok nas jos ima!

Jednom se zivi ovim zivotom, zato zivite u sadasnjosti.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

ivaaaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 09, 2006 1:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je po meni najgori osecaj...sram,neprijatnost,svejedno...uh,uzas...dodje mi da propadnem u zemlju,a sto je najgore ukopam se u mestu,usta zatvorim i ne znam kako da se izvucem iz toga.. Sad

Astral Projection
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: Spiritual Dimension

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 09, 2006 3:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Veliki mudraci su rekli onog momenta kad shvatis jednog dana da ces da umres onda ti djetinstvo prestaje i pocinje era zrelog covjeka.

Znaci ja sam postao zreo covjek sa 14 god? Zanimljivo... Laughing

kika_sd
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jun 2006
Mesto: ni tamo ni ovamo

djibouti.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 10, 2006 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi zive i posle smrti u secanjima,u svojim delima,u dusama onih koji ostaju posle njega.Nadam se da kada se moj zivot prekine,da cu jos dugo ziveti.Fizicka smrt nije prava smrt.Prava smrt je zaborav!!!!

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 25, 2008 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakva nepostojanost kada duh egzistira zauvek? Duh i ono svojstveno, posebno, originalno - zapis koji svako od nas nosi i ostavlja poput otiska prsta na duhovnom nivou Wink

PETRO CAR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Maj 2008
Mesto: šta te briga

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 06, 2008 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nije to ništa strašno samo pogledaš neki dobri film i gotovo

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~ -> Osecaj nepostojanosti... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon