:: |
Autor |
Poruka |
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug
|
|
Inter je napokon osvoijo skudeto posle 18 godina.
Mnogi tvrde da to ne bi uradio da je Juventus bio u ligi, da Milan, Lacio, Fijorentina nisu bili bodovno kaznjeni...
I pored svega toga smatram da se Inter pokazao najboljim, da ima izuzetan tim i da je zasluzeno prvak Italije! Ne kazem da stvari ne bi bile drugacije da su svi bili tu i krenuli od nule, ali i tada bi Inter vodio glavnu rec u ligi.
Sta vi mislite?
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara
|
|
oni su jedan su.acki klub, kao sto je Milan i ti svi italijanski klubovi
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
...Shta bi bilo kad bi bilo...
Niko nije prisiljavao ostale kloobove da nameshtajoo ootakmice tako da mislim da je zasloozeno osvojena titoola, zao mi je samo shto ih je onaj shoogavi PSV izbacio iz CL iako realno nisoo nishta vece ni mogli da postignoo ali o5...
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Eh,šta bi bilo kad bi bilo?Da li bi Inter bio prvak da nije Jeventus izbačen iz prve lige i da Milan,Fiorentina i Lacio nisu kažnjeni oduzimanjem bodova?Pa da jeste ko što nije,ni Milan nije trebalo ove sezone da igra u Seriji A pa je igrao.Inter je zasluženo osvojio titulu.A i pravda je zadovoljena.U sezonama 1997/98 i 2001/02 su Interu titule ''otimane ispred nosa''.
U sezoni 1997/98 nekoliko kola pre kraja su u Torinu igrali Juventus i Inter.U jednoj akciji nije sviran penal za Inter,igrači su se bunili jedno,preterujem,5 minuta,a već u sledećoj akciji je dosudjen nepostojeći penal za Juventus.Del Pjero je iz penala dao gol,Juventus je pobedio sa 1:0 i kasnije osvojio Skudeto.U pretposlednjem kolu u sezoni 2001/02,Inter je igrao u Veroni protiv Kjeva i poništen mu je regularan gol,bilo je 2:2,Inter je u poslednjem kolu te sezone izgubio od Lacija sa 4:2 i Juventus je bio šampion.Inter je 6,7 kola pre kraja imao 9 bodova prednosti u odnosu na Juventus i tada su počele igre.U svakoj utakmici do kraja šampionata sudije su se trudile da oštete Inter.
Od 1991. su sa izuzetkom Lacija i Rome,šampioni bili Juventus i Milan.
Berluskoni je koristio svaku priliku da svoju funkciju premijera Italije iskoristi da bi pomogao i da bi favorizovao Milan.A glavni izvršilac njegovih naredbi je bio Adrijano Galijani.
Juventus je godinama igrao sa dopingovanim igračima,plaćali su sudije kad god je trebalo,a sve sudije koje su supspendovane u poslednjih godinu dana su godinama zagorčavali život Interu.
Žao mi je što je Milan četvrti ove sezone i što će i sledeće sezone igrati u Ligi Šampiona,jer stavrno nisu zaslužili da igraju u Seriji A.Nisu zaslužili da igraju ni u Seriji B.
Na kraju samo da dodam da sam mnooooogo srećan zbog ove Interove titule.Opet kažem titula je zaslužena,e,sad jedste ovo subjektivno razmišljanje,ali,'ajd' sad,šta ću.Navijam za Inter i gotovo.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
I ja mislim da Inter zasluzio Titulu ove godine.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
*PEJKO* *zvani zajebani*
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 1251 Mesto: Ljubljana<~>Čečava
|
|
inter je zaslužijo da osvoji titulu jer je pogazivo dobru igru več dugo godina a još posebno ove godine
|
|
|
|
|
|
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug
|
|
Drago mi je sto se vecina slaze u jednom,a to je da je Inter zasluzeno prvak!
U potpunosti se slazem u onome sto je Alexns rekao.
napred Inter!!!
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Danchy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Jan 2007 Poruke: 81
|
|
nimalo ne volim Inter...i mislim da su su.ci...ali ovu titulu su potpuno zasluzeno osvojili...bili su toliko nadmocni u svim segmentima igre i niko se nema prava buniti...a ako ostanu u ovom sastavu,mogli bi to ponoviti i iduce sezone...
|
_________________ Jaci je ponos moj od bola...ma idi do djavola!
klikni |
|
|
|
|
The_Dragon Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 135 Mesto: Zagreb
|
|
ma najaci klub kaj postoji....forza inter
|
_________________ I FEER NO ONE |
|
|
|
|
DeNy_BoY Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Maj 2006 Poruke: 18
|
|
momci su zasluzeno osvojili 1. mesto
|
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
E,pa ako cemo iskreno jeste.
Stvarno se borio i to je i zasluzio!
|
|
|
|
|
|
Dobermani Iskusni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901
|
|
Zasluzeno su prvi, bili su najbolji ove godine, svaka im cast...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|